Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Μήλο, μήλα

Τα μήλα στο όνειρο δείχνουν διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το είδος, το σχήμα, το χρώμα και τη ζουμερότητα του φρούτου.

Για παράδειγμα, αν ονειρευτείτε γερά, κόκκινα, αφράτα και νόστιμα μήλα σημαίνει οτι θα έχετε επιτυχίες και μεγάλη χαρά. Αν δεις όνειρο ότι τρως τέτοια μήλα σημαίνει ότι θα γευτείς τις καλύτερες χαρές. Για τις ανύπαντρες γυναίκες αυτό σημαίνει ίσως γάμο, ενώ για τις παντρεμένες χωρίς παιδιά ίσως να είναι οιωνός για εγκυμοσύνη. Για τους ανύπαντρους άντρες, αυτού του είδους τα μήλα σημαίνουν επαγγελματικές επιτυχίες και "επιτυχίες" στο σεξ.

Αντίθετα, τα άγουρα και ξινά μήλα σημαίνουν στενοχώριες στην οικογένεια, αποτυχίες και ζημιές. Για τις νεαρές γυναίκες προμηνύουν χωρισμό ή προβλήματα στην δουλειά τους, ενώ για τους άντρες ότι θα χάσουν λεφτά ή θα αποτύχουν σε μια σχέση τους.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι αγοράζεις ωραία μήλα σημαίνει ότι θα μάθεις ευχάριστα νέα. Αν όμως τα μήλα έχουν σκουλήκια έρχονται αρρώστιες και ίσως θάνατος στο στενό οικογενειακό περιβάλλον.

Αν δείτε στο όνειρό σας κάποιον πεθαμένο να σας δίνει ένα ωραίο μήλο, μην ανησυχήσετε, κάτι καλό σημαίνει. Το ίδιο ισχύει αν δείτε άγγελο να σας προσφέρει μήλο: για τις γυναίκες αυτό δείχνει ότι θα ντυθούν νύφες ή ότι θα κάνουν μια νέα σχέση και θα ζήσουν μεγάλο έρωτα.

Αν δείτε μήλο να το τρώνε ποντίκια, να ανησυχείτε για τα σχέδια σας.

 

Σχόλια