Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Σταυρός

Ο σταυρός είναι το συμβολο του Χριστιανισμού και συμβολίζει τα Πάθη και το βασανισμού του Ιησού Χριστού. Κατά τον ονειροκρίτη, ο σταυρός στα όνειρα μας είναι οιωνός για βάσανα και προδοσίες.

Γενικά, λοιπόν, αν ονειρευτείτε σταυρό να περιμένετε στενοχώριες και δυσκολίες.

Αν είσαι γυναίκα και δεις στο όνειρο σου ένα σταυρό ή απλώς το σχήμα του, είναι προμήνυμα για βάσανα που θα έρθουν πάνω σου. Αν είσαι παντρεμένη, τα βάσανα θα αφορούν το γάμο σου - πιθανώς αυτά να προέλθουν από προδοσία του συζυγου.

Αν μια νέα κοπέλα δει σταυρό στο όνειρό της, σημαίνει ότι θα έχει προβλήματα είτε με την ερωτική σχέση της είτε στη δουλειά της με συνεργάτες που θα την κατηγορήσουν. Αν όμως προσέξει και έχει πίστη στον εαυτό της, τα προβλήματα θα ξεπεραστούν.

Αν ένας άντρας δει στο όνειρό του σταυρό, σημαίνει ότι οι δουλειές του δεν θα πάνε καλά και πιθανώς να χάσει λεφτά αν δεν προσέξει τους συνεργάτες του και ειδικά αυτούς που του λένει ότι πρέπει να τους εμπιστεύεται.

Αν δεις σταυρό πάνω σε εκκλησία να φέγγει από μακρυά, σημαίνει ότι θα ακούσεις κάποια άσχημη είδηση ή αρρώστια.

Αν ονειρευτείς σταυρούς σε νεκροταφείο ή πάνω σε τάφο και ανθρώπους να κλαίνε, αυτό θεωρείται προμήνυμα για θάνατο.

Αντίθετα, για μια νέα γυναίκα που θα δει απλώς τον τάφο με τον σταυρό είναι οιωνός για γάμο ενώ για την παντρεμένη είναι σημάδι για παιδί.

 

Σχόλια