Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Φάντασμα, πνεύμα

Τα όνειρα με φαντάσματα και πνεύματα δεν είναι καλά όνειρα. Αντίθετα, αν δειτε φάντασμα στον ύπνο σας πρέπει να πάρετε προφυλάξεις γιατί κάποια συμφορά έρχεται σε εσάς και τους δικούς σας, ενώ είναι σε κίνδυνο η όποια περιουσία έχετε.

Γενικά, το να δείτε φάντασμα στον ύπνο σας είναι οιωνός για φασαρίες. Αν είστε νέοι θα πρέπει να προσέξετε τις ερωτικές σχέσεις σας γιατί είναι πιθανό να διαλυθούν.

Αν το φάντασμα φορούσε λευκά, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως η υγεία κάποιου φίλου σας κινδυνεύει, ή κάποια επιχείρηση σας δεν θα είναι αποδοτική.

Αν το φάντασμα ήταν ντυμένο στα μαύρα, είναι σημάδι πως κάποιος από το περιβάλλον σας θα σας προδώσει.

Το να δείτε πως το φάντασμα μιλούσε, σημαίνει ότι κάτι πονηρό σας πλησιάζει, το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί μόνο αν προσέχατε τις συμβουλές και τις οδηγίες προσώπου που σας αγαπά.

Αν το φάντασμα χτυπούσε την πόρτα σας ή τον τοίχο, προλέγεται αναπάντεχη αναταραχή.

Αν δείτε όνειρο με φάντασμα πίσω από κουρτίνες, είναι σημάδι πως πρέπει να προσέξετε και να χαλιναγωγήσετε τα συναισθήματα σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να φανείτε αδιάκριτοι. Επίσης, θα δημιουργηθούν διαφωνίες και φιλονικίες.

Αν ακούσατε μουσική να έρχεται από κάποιο πνεύμα, είναι σημάδι δυσάρεστης αλλαγής και θλίψης μέσα στην οικογένεια.

Αν παρουσιαστεί στo όνειρο σας ένας από τους γονείς, σαν φάντασμα, είναι προμήνυμα ότι είστε εκτεθειμένος σε κινδύνους και θα πρέπει να προσέχετε τις συνεργασίες με ξένους.

Αν δείτε το φάντασμα κάποιου πεθαμένου φίλου, είναι προμήνυμα ότι θα κάνετε ένα μακρινό ταξίδι με δυσάρεστη συντροφιά και θ’ απογοητευτείτε.

Αν σας παρουσιαστεί, στον ύπνο σας, ένα φάντασμα αιωρούμενο στον ουρανό, προμηνύεται ατυχία και απώλεια.

Ένα θηλυκό φάντασμα στα δεξιά σας και ένα αρσενικό στ’ αριστερά, και που φαίνονται ευχάριστα και τα δυο, σημαίνουν πως γρήγορα θα βγείτε από την αφάνεια και θα αποκτήσετε δόξα, που όμως δεν θα διαρκέσει πολύ, γιατί πλησιάζει η ώρα της αναχώρησης από τα επίγεια.

Αν δείτε θηλυκό φάντασμα με μακριά τουαλέτα που κυματίζει στον αέρα, σημαίνει πρόοδο στις επιστημονικές μελέτες και απόκτηση πλούτου, σχεδόν ως εκ θαύματος, αλλά πάντα θα υπάρχει στη ζωή σας μια νότα μελαγχολίας.

Το φάντασμα ενός ζωντανού συγγενή ή φίλου, στο όνειρο, προμηνά ότι διατρέχετε κίνδυνο από κακία φιλικού προσώπου και προειδοποιείστε να κρατήσετε αυτό το πρόσωπο σε απόσταση.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς φάντασμα κάποιου νεκρού γνωστού ή φίλου σου, θα δοκιμάσεις μεγάλη απογοήτευση ενώ, αν δεις το φάντασμα ζωντανού φίλου σου, κινδυνεύεις από αυτόν. Το φάντασμα των γονιών σου στον ύπνο σου σε προειδοποιεί ότι κάποιος κίνδυνος σε απειλεί.

Σχόλια3

Γιάννης

πριν από 2 χρόνια 6 μήνες

Χθες είδα στον ύπνο μου ότι κατέβαινα λέει κάποια πέτρινα σκαλιά, γύρω οι τοίχοι ήταν και αυτοί πέτρινοι και υπήρχαν πάνω στους τοίχους αναμένες Δάδες με φωτιά. Ξαφνικά βλέπω ένα μαύρο σταυρό γύρω στα 3 μέτρα σε ύψος με ουρά, να με προσπερνάει και να κατεβαίνει τα σκαλιά!! Συνεχίσω μέχρι το τέλος της σκάλας, στο μεταξύ έτρεμα από το φόβο μου, και βγαίνω μέσα στο Ιερό κάποιας εκκλησίας. Μετά ακούω έναν πολύ δυνατό ήχο να έρχεται από κάτω από το πάτωμα,σαν να περπατάει κάτι τεράστιο και να τρέμουν οι τοίχοι και το πάτωμα. Εκείνη τη στιγμή ξύπνησα και από τον τρόμο μου και τον πανικό νόμιζα ότι είμαι ακόμα στο όνειρο.. δε ξέρω τι μπορεί να σήμαινε αλλά φοβήθηκα πάρα πολύ και δε μπορούσα να ξανακοιμηθώ.

Ναταλία

πριν από 3 χρόνια

Γεια σας, όποιος ξέρει θα το εκτιμούσα πολυ να απαντήσει σε αυτό... Συνέχεια, σχεδόν κάθε εβδομάδα βλέπω το ίδιο θέμα σε όνειρο.... Βλέπω ότι μεσα στο σπίτι μου εχει φαντάσματα που δεν φαίνονται, και για να τα απομακρυνω , πρεπει να φωνάξω πολυ δυνατά, να ουρλιάξω αλλιώς. Τέτοια όνειρα βλέπω από πολυ μικρή και δεν έχω σταματήσει.... Με Τρομάζουν παρα πολυ είναι η αλήθεια !

Ανώνυμος

πριν από 3 χρόνια 11 μήνες

Είδα ότι πέθανα. Είπα αντίο στον αδελφό μου και εκλεγα .Μετα έγινα φάντασμα και μπορούσε να με βλέπει και του μιλούσα. να ανυσηχω;;