Ονειροκρίτης Γάτα

Γάτα ονειροκρίτης

Οι γάτες είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας κατοικίδια ζώα. Παίζουμε μαζί τους όλη μέρα, πως να μην τις δούμε και στον ύπνο μας όταν ονειρευόμαστε. Τι σημαίνει ένα όνειρο με γάτα; Υπάρχουν κι εδώ πολλές ερμηνείες και ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική εξήγηση ανάλογα με το πως ακριβώς ονειρευτήκαμε τη γάτα, ακόμα και με τι χρώμα είχε!

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας μια γάτα, σημαίνει γενικά κακοτυχία, αν δεν καταφέρετε να τη διώξετε. Αν δείτε πώς η γάτα σας επιτέθηκε, σημαίνει ότι έχετε εχθρούς οι οποίοι λένε άσχημα λόγια και αμαυρώνουν τη φήμη σας ενώ έχουν βάλει στο μάτι και την περιουσία σας. Αν όμως είδατε πως διώξατε ή σκοτώσατε μια γάτα που σας επιτέθηκε, σημαίνει ότι θα υπερνικήσετε όποια εμπόδια έχετε, θα αποκτήσετε αρκετά λεφτά και το κύρος σας στην κοινωνία.

Αν δούμε μια θυμωμένη γάτα στο όνειρό μας αυτό σημαίνει ότι έρχονται οικογενειακοί καβγάδες.

Αν ονειρευτούμε γάτες να τσακώνονται άγρια σημαίνει ερωτική αντιζηλία. Αν ακούσετε στον ύπνο σας γάτα να σκούζει ή να νιαουρίζει άγρια, κάποιος που το παίζει φίλος σας κινεί γη και ουρανό για να σας βλάψει (αν είστε γυναίκα, πιθανώς κάποια φίλη θέλει τον άντρα σας). Αν όμως ονειρευτείς μια γάτα να νιαουρίζει χαϊδευτικά είναι σημάδι ότι θα έχεις ένα ήσυχο κι ευτυχισμένο σπιτικό.

Μαύρη γάτα στο όνειρο θεωρείται σημάδι για δυστυχία, αρρώστιες, θάνατο και γενικά καταστροφή. Σημειώστε όμως ότι η μαύρη γάτα για τους Σκωτσέζους σημαίνει το ακριβώς αντίθετο: καλοτυχία! 

Κατά τον ελληνικό ονειροκρίτη, πάντως, η άσπρη γρήγορο γάμο για τις γυναίκες. Για τους άντρες αν δείτε μια καθαρή ή άσπρη γάτα, σημαίνει μπερδέματα, που ενώ θα φαίνονται ανώδυνα, θα αποδειχτούν πηγή στενοχώριας και απώλειας πολλών χρημάτων.

Αν ονειρευτείς ότι σε γρατσουνίζει γάτα σημαίνει πως κάποιος δικός σου θα σου κάνει κακό. Αν δείς αίμα να τρέχει από τη γρατσουνιά, σημαίνει ότι το κακό που θα σου κάνει είναι μεγάλο. Παρόμοια, αν ονειρευτείς πως η δική σου γάτα σε γρατσούνισε, ένας εχθρός θα σου πάρει μέσα από τα χέρια κάτι που κυνηγάς εδώ και καιρό...

Αν δείτε πως συναντήσατε μια λεπτή, μικρόσωμη και βρώμικη γατούλα, ο ονειροκρίτης λέει ότι θα λάβετε δυσάρεστα νέα για κάποιον που λείπει. Πιθανόν κάποιος φίλος είναι ετοιμοθάνατος αλλά αν είδατε πως τη διώξατε από μπροστά σας, ο φίλος σας θα αναρρώσει ύστερα από μια μακριά και δυσθεράπευτη αρρώστια.

Αν ονειρευτείτε πως είδατε μια γάτα να τρίβεται πάνω σας φιλικά, σημαίνει ότι θα σας εξαναγκάσουν να ξεκινήσετε έναν αγώνα για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Σημαίνει επίσης ότι καλοπιάνετε κάποιον εχθρό με την πρόθεση να τον χρησιμοποιήσετε για να μάθετε ένα μυστικό που πιστεύετε ότι σας αφορά. Πιθανόν να ανησυχείτε μήπως δημοσιεύσει πράγματα που αφορούν την ιδιωτική σας ζωή, οπότε θα προσποιηθείτε ότι είστε φίλοι για να μάθετε τι σχεδιάζει.

Κατά μια παρόμοια ερμηνεία, αν μια γυναίκα ονειρευτεί ότι κρατά και χαϊδεύει γάτα, ή γατάκι, θα επηρεαστεί και θα κάνει κάποια άσχημη πράξη εξαιτίας της προδοσίας άλλων.

Αν δείτε στο όνειρό σας άγγελο ή την Παναγία να χαϊδεύει γάτα, σημαίνει ότι θα έχετε καλοτυχία.

Όταν ένας έμπορος ονειρευτεί γάτα, θα πρέπει να δραστηριοποιηθεί στο έπακρο, γιατί οι ανταγωνιστές του πρόκειται να του «κόψουν» τη δουλειά, και θα αναγκαστεί να λάβει άλλα μέτρα, πέρα από τη μείωση των τιμών.

Τέλός, αν ονειρευτείς γάτα να κυνηγάει κάποιο ζώο, π.χ. μια πάπια ή μια κότα, τότε σημαίνει ότι σε έχουν βάλει στο μάτι.

Σχόλια

Βλέπω στον ύπνο μου τις 2 γάτες μου να παθαίνουν κάτι άσχημο και εγώ να κλαίω πολύ.

Το να δεις τα δικά σου γατιά δεν είναι κακό, αλλά όταν τα βλέπεις να παθαίνουν κάτι σημαίνει ότι κάτι κακό έρχεται σε εσένα ή κάποιο πρόβλημα σε αγχώνει.

Από την άλλη πλευρά, το κλάμα έχει και λυτρωτική σημασία στα όνειρα και συνήθως αν δεις ότι κλαις από πόνο σημαίνει το αντίθετο, δηλαδή να περιμένεις μια καλή κατάληξη στο όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζεις.

 

 

Είδα στον ύπνο μου ότι ειναι μια γάτα ασπρογκρι στα χέρια μου και την χάιδευα. Καποια στιγμή η γάτα βρισκεται να περπατάει στα κάγκελα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας. Προσπάθησα να την πιάσω αλλά μου ξέφυγε στην πηλωτή. Ο άντρας μου με τα παιδιά μου ήταν στο απέναντι πεζοδρόμιο. Πάω να πιάσω τη γάτα και μου ξεφεύγει. Εκείνη τη στιγμή περνάει ένα φορτηγάκι και ενώ δείχνει να μην την πατάει τη βλέπω στο απέναντι πεζοδρόμιο ξαπλωμένη αλλά το κεφάλι της είχε τη μορφή του προσώπου της κόρης μου και αιμορραγούσε απο τη μύτη και το κεφάλι. Επειδή έχω ψιλοτρομοκρατηθεί, τι είναι αυτό; Υπάρχει κάποια ερμηνεία; Να σημειώσω ότι ειμαι έγκυος. Ευχαριστώ!

Αγαπητή μου, το όνειρό σου σημαινει καλοτυχία, μακροχρόνια διασκέδαση, κέφι, κοινωνικότητα, πολλούς φίλους μετά τη γέννα, πάρτυ, ταξίδια,σε θάλασσα και βουνό, τραπεζώματα, ευδαιμονία

Είδα στον ύπνο μου ασπρόμαυρη γάτα η οποία είχε φιλικές διαθέσεις αλλά εγώ την έδιωχνα και προσπαθούσα να την αποφύγω. Δεν κατάφερε να με πλησιάσει.

einai profanes oti prepei na allaksis omada kai na ginis PAOK

Είδα γάτα μαύρη κ άσπρη πορτοκάλι σε νεκροταφείο να περπατάνε!

Είδα ότι ήμουν στο σπίτι της θείας μου, όχι στο πραγματικό - με την οποία δεν έχω καθόλου καλές σχέσεις αλλά μένει πολύ μακριά από μένα και δεν μπορεί να μάθει νέα μου από κάπου- και ήταν πολύ φιλική αλλά εγώ ήμουν αρκετά συγκρατημένη. Ξαφνικά εμφανίστηκε ένας τεράστειος μαύρος γάτος ο οποίος ήταν πολύ όμορφα ντυμένος, η γάτα και τα τρία γατάκια τους. Δεν με πείραξαν, μόνο ο γάτος με κοιτούσε έντονα και ήθελε να βρίσκεται πολύ κοντά μου αλλά εγώ δεν έδινα σημασία. Ήμουν λίγο τρομαγμένη αλλά δεν το έδειξα κ μετά από λίγο έφυγα. Θα ήθελα πολύ να μου ερμηνεύσετε το όνειρο γιατί με προβλημάτισε πολύ. Σας ευχαριστώ

 Βασιλική, μην ανησυχείς. Οι γάτες είναι καλός οιωνός, ειδικά οι μαύρες και τα γατάκια, αρκεί να μην βλέπεις να σε γρατζουνάνε. Εσύ από ότι λες είδες όνειρο με ένα πολύ φιλικό και όμορφο γατί. Το ότι είδες τη συγκεκριμένη θεία σου, δείχνει ότι έχεις υποσυνείδητα σκέψεις και συναισθήματα για εκείνην. Τα γατιά ίσως συμβολίζουν αυτό ακριβώς. Μήπως είναι καιρός να τα βρείτε;

 
 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ. Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΝΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΨΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

Γειαααα...λοιπον είδα στο όνειρο ότι ήμουν στο σπίτι της θείας μου και μπαθνω στο δωμάτιο της κ εβλεπα μια ασπρι γατα (λίγο βρόμικη) και της φώναζα να μην το πιάνει μετά που την είδα κρατούσε αλλο ένα μικρό γατάκι λίγο καφέ χρωμα και ήθελε η γατα να έρθει σε μένα κ εγώ δεν ήθελα κ γατσωθηκε στο λαιμό μου και εγώ της έπαιξα μια κ έφυγε...αλλα η αλλη η ασπρη περπατούσε μες στο σπίτι κοντά στην γιαγια μ ...που είναι άρρωστη....τι είναι...???

Μαρία το όνειρό σου είναι καλό. Η άσπρη γάτα σημαίνει αρχικά επιτυχίες στον ερωτικό τομέα και ίσως δείχνει κάποιο δεσμό που (θες να) θα μετατραπεί σε κάτι σημαντικότερο. Το ότι είδες μετά άλλο γατάκι, καφέ, που ήρθε σε εσένα δείχνει όμως ότι η τελική έκβαση όλων των παραπάνω μπορεί να μην είναι η ιδανική. Υπάρχει ελπίδα όμως (η λευκή γάτα που περπατούσε κοντά στη γιαγιά)...

 

Αρχίκα είδα από μακριά κάτι γάτες με γατάκια να απομακρύνονται τρεχωντας.Προσπάθησα να δελεάσω ένα να έρθει από την αγέλη , τότε ένα πλησίασε. Ένα μικρό γατάκι στο υποτιθέμενο σπίτι μου απέξω, να με κοιτάει. Προσπάθησα να το δελεάσω με τροφή να έρθει κοντά να το φέρω αλλά έφυγε μετά.

Μάριε, κατά τον ονειροκριτη, το όνειρό σου δείχνει ότι προσπαθείς να πετύχεις κάποιο σκοπό (δίνεις τροφή στο γατάκι) αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος σου. Αν εργάζεσαι να προσέχεις τη δουλειά σου για πιθανούς εχθρούς. Αν έχεις σχέση, να προσέχεις την αγαπημένη σου, γιατί μπορεί να κάνει σχέδια που δεν περιλαμβάνουν εσένα.

 

Είδα οτι είχα χαθεί και με βρήκε μια γάτα δεν είδα χρώμα με πήγε σε μια αποθήκη και στην συνέχεια δεν με άφηνε να φυγω και ειχε πάρει και τα πράγματα μου για να μην πάρω τηλ κανέναν η γάτα ειχε ανθρώπινη φωνή . Τι σημενουν αυτα

Σαβίνα, στο όνειρό σου ήσουν αιχμάλωτη μιας γάτας που μιλούσε με ανθρώπινη φωνή. Κατά τον ονειροκρίτη δεν είναι καλός οιωνός. Κάποιος ίσως εξυφαίνει σχέδια εναντίον σου και θα βρεθείς όμηρη των καταστάσεων και αδύναμη να αντιδράσεις (τα πράγματα που σου πήρε η γάτα) αν δεν δράσεις άμεσα.

 

Ειδα ονειρο με μια γατα και ενα φιδι που ηταν νεκρα μετα στο δωματιο μου (ειδα και αλλες φορες ονειρα με φιδια που ειναι μεσα στο δωματιο μου) και τα εβαλα το ενα διπλα στο αλλο για να τα κρατησω(!) και συγκεκριμενα θυμαμαι πως ηθελα πολυ να κρατησω το φιδι και να μην το πεταξω επειδη ηταν νεκρο. Στη συνεχεια ομως αυτα ζωντανεψαν και το φιδι ενω ετοιμαζοταν να επιτεθει χωρις ομως να ειναι αγριο απλα εμενα μου προκαλουσε μεγαλο φοβο, η γατα ηταν διπλα και δεν εκανε κατι και ειχα την αισθηση οτι σαν να προστατευε το ενα το αλλο και ηταν φιλικα μεταξυ τους, και οτι στο ονειρο προσπαθουσα να παρω καποιον τηλεφωνο απο τον φοβο μου. Μπορειτε να μου το εξηγησετε ? ευχαριστω!

καλησπέρα!!είδα ΄τι ήμουν μαζί με την κολλητή μου φίλη και χαιδεύαμε ενα σκύλο..και ξαφνικά έρχεται ένα προσωπο κοντά μας που δε θυμάμαι και από εκεί που το σκυλι καθόταν και χαιρόταν που το χαιδεύαμε ξαφνικά μετατρεπεται σε μια σκισμενη στα δύο πεθαμένη μπεζ γάτα!! επειδη ήταν πάρα πολύ τρομακτικό θα ήθελα να γνωρίζω αν είναι πολυ ανησυχητικό ...

Είδες πεθαμένο ζώο με αίματα κλπ. Αυτό κατά τον ονειροκρίτη δεν είναι καλός οιωνός. Δείχνει κάποια μάχη που θα κληθείς να δώσεις εκεί που δεν το περιμένεις (σκύλος που χαίδευες) και κατά πάσα πιθανότητα θα χάσεις...

 

Eida oti imoun se enan dromo me ton patera mou kai alla 2 atomaoma kai itan 5-6 mikra gatakia kai o pateras mou ithele na parei ena apo auto ...meta egw tou edwsa sta xeria ena mikro xrwmatos:kafaspro kafe mauro kai ekeino gatzothike epanw tou kai meta efuge grigora makria ... ti einai auto;

Μαράκι, το όνειρο ίσως σημαίνει ότι ο πατέρας σου θέλει να πετύχει κάτι και εσύ θες να το βοηθήσεις αλλά δεν είσαι σίγουρη ότι μπορεις να τα καταφέρεις.

 

kalispera!!eida ston upno mou treis gates....mia mauri na 3eskizei ena pontiki mprosta mou, k mia kokkini me mia aspri na me koitazoun k na me niaourizoun sxetika irema.de 8umamai perissotera...alla to mono sigouro einai oti me troma3an.prominuei kati anisuxitiko???

....3exasa na anafero pos tis 3 gates tis edioxna k sto telo tis apomakruna. :/

Χριστίνα, μην ανησυχείς. Το όνειρό σου είναι καλό αφού οι γάτες δεν πείραξαν εσένα, αντίθετα σκότωσαν ένα ποντίκι. Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι θα λάβεις βοήθεια από φίλους για να αντιμετωπίσεις εχθρούς, αλλά ίσως δεν είσαι σίγουρη για την σταθερότητα και την ειλικρίνεια των ίδιων των φίλων σου.

 

γεια σας ! ειδα στον υπνο μου πως ενω περπατουσα με τουσ γονεις μου σταματησαμε σε εναν βραχο μεγαλο στο τελους του δρομου γιατι πονουσε πολυ το ποδι του μπαμπα μου καθωσ ετριβε λιγο το ποδι του ηρθε μια γατα και του εγλυφε το ποδι μετα εφυγε και πλησιαζε εμενα και γω πριν ερθει ελεγα διωχτε την φοβαμαι ..ηρθε και πεξαμε λιγο κυνηγητο μεχρι που της ξεφυγα ...το χρωμα τις γατας ηταν ασπρο με λιγο καφε ηταν πολυ καθαρη και ειχε και κατι περιεργο ενω ηταν γατα καποιες φορες μου εμοιαζε με σκυλο !

Mairaa, το όνειρό σου είναι καλό. Σημαίνει ότι τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει ή θα αντιμετωπίσει σύντομα ο πατέρας σου, θα ξεπεραστούν με τη βοήθεια φίλων.

 
 

KALIMERA SAS, EIDA STON YPNO MOU OTI EIRTHAN POLLES GATES STO YPOTITHEMENO SPITI MOU GIA NA TIS SYNTHRISO...TI SHMAINEI? EYXARISTO

Είδα ότι περπατούσα στο δρόμο και απο πίσω μου έρχονταν πολλές γάτες με διάφορα χρώματα εκτός απο μαύρο. Σε κάποια στιγμή μου πετάγεται μια μαύρη αγάτα στο πρόσωπο και έβαλα τα χέρια ενώ είχε κρεμαστεί με τα νύχια της επάνω μου, εγώ έκανα σβούρα και αυτή πετάχτηκε και δεν μου ξανα βγήκε στο όνειρο.

Εγώ πάλι είδα ότι υπήρχε μεσα στο σπιτι μια άσπρη γάτα μετά όσο έβλεπα αυτές γινόταν και πιο πολλές..εβλεπα μικρα άσπρα γατακια....και γενικά προσπαθούσα να τις βγάλω από το σπιτι μου με βοηθούσε και ο αδερφός μου.Υ.Γδν παω καθόλου τις γάτες.

Εγω ειδα μια πολυ σκουρο γκρι αδυνατο γατακι να ειναι ετοιμο να πεθανει και τα δυο πισω ποδια της δεν μπορουσε να τα κινησει και τα εσερνε καθως πηγαινε σε μια γωνια να πεθανει αλλα μετα ηρθε μια θεια μου (η υποτιθεμενη ιδιοκτητρια της γατας) και οταν της μιλησε,η γατουλα εγινε καλα .

Είδα πως άκουσα ότι η γάτα μου έσπασε τη μέση της και νόμιζα ότι πέθανε, αλλά τελικά δεν πέθανε όμως έμεινε ανάπηρη και θέλαμε να τη βάλουμε για μπάνιο...

Λοιπον εγω αυτο το ονειρο που ειδα το θεωρισα απεσιο και λιγο τρομαχτικο,τωρα δεν ξερω τι σημενει αλλα θα δουμε..Ειμουνα στο σπιτι μου και εξω λιγο πιο κατω εχουμε δυο αποθικες, η μια ειναι αυτη που μαγιρευουμε και η αλλη η διπλανη ειναι που βαζουμε μεσα διαφορα παλια πραγματα..Εγω στο ονειρο μου πηγα σαυτην την αποθηκη που βαζουμε παλια πραγματα,μπικα μεσα και εκει πανω στην ξυλινη ντουλαπα ειχαμε κατι μεγαλα χαρτινα κουτια και πισω απο τα χαρτινα κουτια ακουσα ξαφνικα ενα νιαουρισμα και κατι γρατσουνισματα απο κει πανω γιατι το γατακι ηταν παγιδευμενο πισω απο τις κουτες και προσπαθουσε να βγει..τελος παντων βγικε και εκει που στεκοταν πανω πιδιξε με προορισμο να ερθει κατα πανω μου αλλα εγω ξεφιγα και προσγιοθικε κατω..εγω γυρισα και αυτο ξαναπιδεξε προστα πανω μου και να κολισε πανω στο προσοπο μου..εγω το τραβιξα προσπαθουσα να το πεταξω κατω και δεν μπορουσα..(αυτο το γατακι ηηταν θυμωμενο και νιαουριζε αγρια αλλα το χρωμα του δεν το θυμαμε,παντως δεν ηταν ασπρο) και τελος παντων αυτο με γρατσουνουσε τα χερια και με δαγκωνε λες και ηταν λυσαγμενο..εγω δεν μπορουσα να το πεταξω κατο ηταν σκαλομενο πανω στο χερι μου.μετα καταφερα και το πεταξα κατω...αλλα εμφανιστικαν και αλλα απο πανω απο την ντουλαπα και πιδουσαν σαν να ηταν κανκουρο δηλαδη πηδουσαν πανω απο την ντουλαπα προσγυονοταν κατω και μετα ξαναπιδουσαν και πηγεναν ψηλα οπου βρουνε..παντως αυτα τα γατακια εδειχναν θυμωμενα αλλα τα χρωματα τους δεν θυμαμε παντως δεν ηταν κανενα τους ασπρο..αυτο ηταν το ονειρο σας παρακαλω θελω να επικινονισετε αμεσα μαζι μου..γιατι αυτο το ονειρο με προβληματιζει παρα πολυ...αν ειναι κακο ονειρο να με πειτε πως πρεπει να προφυλαχτω

ειδα οτι ημουν σε ενα δρομο και προσπαθουσα να απομακρυνω μια μαυρη γατα η οποια ορμαγε κατα πανω μου. καθε φορα που με πλισιαζε τη χτυπουσα με ενα ξυλο που κρατουσα. ειχε κ αλλες γατες αλλα δεν εκαναν κατι. δεν τη φοβομουν και δεν καταφερε να μου κανει κατι. στο τελος την εδιωξα.

Vlepw pws h gata mou meta morfwnete san na ein o pappous mou kai me koinhgaei kai me varaei auto ti shmainei??

eida ena fidi gkrizo stin petra etreksa na to pw ston patera mou na to skotwsi, itan idi arga afou o gatos mou (mavro xrwma) tin eixe skotosi kai mou tin efere tin kefali tis kratontas tin sto stwma mou kai mou tin erikse ston laimo kai ayti me dagkwse ti simainei??

exw mia mikri gatoula enos minou kai tin ida sto oneiro mou na trexwi mesa sto spiti kai ksafnika piastike i oura tis kapou se mia porta an thimame kala kai kopike. etreksa na ti paro kai ksipnisa trexontas. otan eftasa stin mesi tou domatiou mou katalaba oti itan oneiro kai piga piso sto krebati mou. ti simeni ayto???

Περπατουσα σε ενα γιαπι,κατι τετοιο κ σε μια φαση βρισκομαι σε ενα μπαλκονι κ βλεπω μια γατα με 6-7 γατακια κουρνιασμενα γυρω της.Σκεφτομαι αμεσως να απομακρυνθω μην τα τρομαξω κ την εξαγριωσω,και αυτο εγινε,τρομαξαν τα γατακια κ σκορπισαν.Η γατα εξαγριωθηκε κ αρχισε τρελη επιθεση οπου καταφερα να την αποκρουσω χωρις γρατζουνια.καθως επεφτε απο το μπαλκονι σερνοταν σε εναν τοιχο κ απο την τριβη αφηνε σημαδια αιματος με το ποδι της,αρκετο αιμα.οταν επεσε κατω εμεινε αναισθητη κ μαζευτηκαν τα γατακια γυρω της.Η γατα ηταν καφε με ασπρο κ ειχε πολυ λυσσαλεα φατσα.σημαινει κατι ολο αυτο?

Εγω ειδα οτι ειχε ερθει ενας φιλος μου σπιτι μου και μιλουσαμε. Μετα βλεπω να ερχεται μια μαυρη γατα πανω στο τραπεζι, και οταν την χαϊδεψα στο κεφαλι της εκεινη μεταμορφοθηκε σε μια χνουδοτη μπλε γατα.Επειτα εγω τρομαξα με τον τροπο που με κοιταζε με τα μεγαλα της κιτρινα ματια και την εδιωξα... τι σημενει αυτο???

Γεια σας!! Εγω ειδα στον υπνο μ πως κατω απο το κρεβατι μ ειχα μια γατα χτυπημενη. Οταν εσκυψα ν την βγαλω μ αγριεψε. Οταν τελικα καταφερα να την βγαλω μεταμορφωθηκε σε μια κοπελα (που δν γνωριζω) και φαινοταν το ποδι της ματωμενο οπως και πριν ενω ηταν γατα. Εγω ασυναισθητα της ειπα πως πρεπει να φυγει και την εδιωξα απο το παραθυρο..τι στο καλο σημαινει αυτο; Θα παθει καποιος κακο κ εγω δν προκειτε να τον βοηθησω; Παρεπιπτοντος η γατα ηταν λευκη-καφε....

Καλησπέρα ειδα οτι και καλα ηταν στο χωριόμου ενασ σκυλος ο οποιος ειχε πιασει μια μαυρη μεγαλη γατα στα δοντια του και τη δαγκωνε της εβγαζε τις τριχες!και εγω λεει προσπαθουσα να τα χωριςο μολις τα χωρισα ετρεξε η γατα στο δρομο κ τη πατησε ενα αυτοκινητο κ τη σκωτοσε!

Είδα το εξής, βλεπω ένα νεογέννητο γατάκι αλλά είχε μαλακι και το παίρνω αγκαλιά, όσο προσπαθω να το κρατήσω γιατί δε βλέπει κ ψάχνει, κοιτάω γυρω γυρω και βλεπω μια πολυ μεγάλη γάτα που γεννούσε εκείνη την ώρα. Η εκφραση της είχε πόνο, η κακομοιρουλα.

Τώρα τελευταία έχω χάσει μια γάτα μου...Γενικά έχω 5 γάτες, αυτή που χάθηκε, την μητέρα του και τα άλλα 3 παιδιά της μητέρας...Είδα λοιπόν πως ήρθε η γάτα που χάθηκε είχε έρθει και ήταν έξω από την πόρτα μου μαζί με τη μητέρα και ένα απο τα τρία γατιά...φώναζα τους γονείς μου πως βρέθηκε η γάτα και όταν άνοιξα τη πόρτα βρέθηκαν μέσα και η γάτα κατασπαραζε ένα μικρό του αδελφό και η μητέρα προσπαθούσε να το προστατέψει, χτύπησα το πόδι μου για να σταματήσουν τρόμαξαν και έφυγε η γάτα που το έτρωγε αλλά το μικρό γατί είχε αίματα στο λαιμό του και δε ξέρω αν έζησε γιατί ξύπνησα...Θα μπορούσε κανείς να μου το εξηγήσει ;

ειδα πως φτιαχνοντας τα πραγματα μου βρικα τρεις γατες νεκρες οι δυο ηταν αγκαλια (ασπρη και μαυρη) σαν βαλσαμομενες και η τριτη ηταν κοκκινη ηαν ξεχοριστα απ της αλες αλλα στο ιδιο ασπρο κουτι απο παπουτσια . φυσικα της πεταξα , αλλα τρομαξα πολυ , τι να μου λεει το συμπαν?

Καλησπέρα σας.Ειδα στον ύπνο μου ότι ήμουν σε ένα δάσος με παρέα τ αγόρι μου ίσως και άλλα παιδιά και ξαφνικά άρχισαν να έρχονται γάτες ενώ ηταν ακακες στην αρχη κυνηγιόντουσταν μετα κι εγώ επειδή βρισκόμασταν στη μέση πηρα τη μια για να μην μας επιτεθουν και εμας και την εβαλα πάνω σε ενα δέντρο για να κυνηγιόντουσταν εκει μετα αυτες συνεχισαν και καποια στιγμη πηγαν να μου επιτεθουν και ενω με γρατζουνισαν επεσαν πανω μου κτλ η μια ειχε το νυχι της πανω στο ματι μου ηρθε ή το αγόρι μου ή ο ξαδερφος μου και το εβγαλε σιγα σιγα και δεν ειχα πάθει τιποτα πουθενα.... μετα ακουμπησα και ενα δόκανο και ενω εκλεισε πανω στο πόδι μου ως δια μαγειας πάλι δεν έπαθα τιποτα...μετα συνεχίσαμε την βόλτα μας...τι σημαίνει αυτό το όνειρο λέτε? ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ειδα οτι απο ενα παραθυρο του σπιτι μου εμπαιναν πολλες γατες...εγω τις εδιωχνα κ αυτες ξαναερχονταν ..δν ηταν επιθετικες απλα ερχονταν κ καθονταν ομορφα κ ωραια πανω στα επιπλα μ κ ιδιαιτερα στην κουζινα γυρω απο το φαγητο της κορης μ...

Ειδα ονειρο οτι ειχα πολλα χρυσοψαρα σε τεραστιο ενυδρειο και οτι πολλες γατες ερχονταν και τα ετρωαν την μια απο αυτες την σκοτωσα και στο τελος τα ψαρια πεθαναν τι σημαινει αυτο?

Καλημερα ...Ειδα στον υπνο μου οτι βρισκομουν σε ενα σπιτι (που δεν ηταν το πραγματικο μας)με τις μικρες μου κορες καθομασταν στο σαλονακι του στον ιδιο χωρο βρισκοταν κι ο μπαμπας του που δεν ζουμε πια ολοι μαζι και ξαφνικα καταλαβαινουμε οτι εχουν μπει γυρω στις 20 γατες με μικρα γατακια μαζι κι εχουν αραξει σε καθε γωνια χωρις να μας ενοχλουν ομως(σαν να κοιμουντε ή απλα να παρακολουθουν ωσπου στο σπιτι (στο παραθυρο του σαλονιου για την ακριβεια που δειχνει να ειναι ισογειο)μαζευοντε καποιοι ανθρωποι τρεις γυναικες ενας αντρας αγνωστοι οι οποιοι παρολο το προχωρημενο της ωρας(νυχτα)προσπαθουν να μπουν μεσα για να μου πουν οτι τα γατια ολα αυτα (μαναδες και μικρα)ειναι δηλητιριασμενα μετα απο τροφη που φαγανε ολα μαζι μεχρι να καταλαβω τι γινεται αυτα αρχιζουν και πεθαινουν ενα προς ενα και μεσα σε λιγα λεπτα η μια γυναικα απ ολες τα χει βγαλει εξω απ το σπιτι μεσα σε κατι μεγαλες χαρτινες σακουλες τις εδωσα και εγω μια μεγαλη.Το σημαντικο μαλλον ειναι οτι παραμειναν μεσα στο σπιτι για λιγο ζωντανες χωρις να μας ενοχλησουν απλα κοιτωντας μας αλλες και αλλες κοιμοντουσαν...δεν τις ακουμπηξε κανενας μας και δεν ακουμπησαν κανεναν μας..

Καλησπερα σας, ειδα σημερα ονειρο την γατα μου, η οποια ειναι 13 χρονων, να ερχεται κοντα μου κ να καθεται αλλα το περιεργο ειναι οτι τα ποδια της ηταν πολυ μακρια κ τα μαζεψε για να κατσει οπως κανουν οι κατσικες.. τι σημαινει?

Είδα στον ύπνο μου ο, τι υπήρχαν γάτες σε ενα προαύλιο που βρισκοταν στο υπνοδωμάτιο μου που εβγαινες απο μια πόρτα που υπήρχε εκει (στη πραγματικότητα δεν υπάρχει αυτό το προαυλιο αλλα το υπνοδωμάτιο ηταν ακριβως το ιδιο με το δικο μου) .ειχα κόσμο στο σπιτι κ αυτοί πήγαν να δουν το υπνοδωμάτιο κ οταν πηγα με την κολλητή μου τοτε βγηκαμε να της δείξω τον κηπο ο οποίο μετατραπηκε σε ενα μεγαλο προαυλιο σαν σχολειου. Στα αριστερά μου ακριβώς υπηρχαν γατες που κανανε τελετη γαμου.η γατα που παριστανε τον παπα ηταν μαυρη κ εκανανε σταυρό με τα ποδια. Τοτε στο προαύλιο εμφανίστηκε η αδερφη μου με φιλες της κ ετσι οπως παει να μπει στο δωμάτιο μου ειπε στις γατες που συναντησε στη σκαλα να ζησετε κ οπως παω να μπω κ γω πηγα να πω το ιδιο κ η γατα (μαυρη) μου επιτέθηκε κ με δαγκωσε στο γενετικό μ όργανο .προσπαθησα να τη σπρωξω μεχρι που ήρθε η μαμα μ κ την εδιωξε .οταν σηκωθηκα εβαλα το χερι μ απο κατω επιφανιακα κ ειχε ελαχιστο αιμα στο δάχτυλό μου στο οποιο έριξα νερο με ενα μπουκαλακι. Μετα ψιλο μπερδεύτηκε το όνειρο. Αυτο. Ξυπνησα καπως ανησυχη μετα γι αυτο κ μπηκα κατευθείαν στο σαιτ σας. Να τονισω πως κ εγώ κ η αδερφή μου εχουμε κανει προσπαθεια για να κανουμε παιδι αλλα τιποτα ακόμη. Η αδερφη μου προσπαθεί πιο πολύ καιρό από μενα.εγω τώρα το πηρα αποφαση με τον αντρα μ κ τωρα υστερα απο μια προσπαθεια περιμενουμε.σας παρακαλω απαντήστε μ σαν ιδικός που είστε γιατι εχω αγχωθει πολυ

ειδα στον υπνο μου ότι προσπαθούσαν να μπουν στο σπίτι μου πολλές γάτες αγριεμένες, αλλά τις κρατούσα έξω.ώσπου κάποια στιγμή μία απ' αυτές που ήταν χοντρή και σκουρόχρωμη, όχι μαύρη, έβαλε πολύ δύναμη και ενώ έσπρωχνα την πόρτα για να μην μπει, αυτή κατάφερε και μπήκε και μπήκαν μαζί της και οι υπόλοιπες. Τις τάισα μακαρόνια για να φύγουν και τελικά κατάφερα να τις διώξω με τη βοήθεια του πατέρα μου, ο οποίος στεκόταν δίπλα μου συνέχεια. Σημ. το σπίτι ήταν το σπίτι του άντρα μου.

Ειδα τον πατερα μου να σκοτωνει μια μαυρη γατα (δικια μας) Και μετα να κλαει... Τι σημαινει;

Γεια σας! Θα τo εκτιμoυσα αν καπoιoς απαντoυσε εκ των πρoτερων... Eιδα στoν υπνo μoυ oτι περπατoυσα μ ενα παιδι 8 χρoνων περιπoυ κ ηταν παιδι μoυ αλλα εγω δεν εχω παιδια. Κ βρεθηκα σε κατι σαν χωρo με παλιoσιδερα κ ειδα μια oλoλευκη μεγαλη γατα γαληνια μoλις ειχε γεννησει κ θηλαζε εναν μαυρo μικρo γατακι σκεφτηκα να τo παρω αλλα ηταν μoνo ενα. Μετα o τoπoς γεμισε μυγες κ διεκρινα oτι υπηρχε κ αλλη μικρη γατoυλα λευκη ετoιμoθανατη πoυ ετρωγε απo ματωμενo κoυφαρι ζωoυ για να κρατηθει στη ζωη...

Γεια σας! Θελω να σας ευχαριστησω εκ των πρoτερων αλλα μ ανησυχει τ oνειρo πoυ ειδα. Eχω λατρεια με τις γατες κ ιδιαιτερα τις μαυρες. Ειδα λoιπoν oτι ημoυν σε μια απoθηκη με παλιoσιδερα κ παλιoπραματα, εκανε ζεστη ειχε ηλιo. Λoιπoν περπατoυσα εκει με τoν γιo μoυ (δεν εχω παιδια) κ ξαφνικα βλεπω μπρoστα μoυ μια γατα πoυ ειχε μoλις γεννησει ηταν τoσo φωτεινη, λευκη, με εντoνα γαλανα ματια , σαν ανθρωπινα κ θηλαζε ενα μαυρo γατακι κ σκεφτηκα να τo παρω αλλα ηταν μoνo εναν κ σκεφτηκα καλυτερα oχι. Μετα απo λιγo o τoπoς γεμισε μυγες oχι πoλλες αλλα ηταν ενoχλητικo τελικα ειχε γεννησει κ αλλo ενα λευκo γατακι αλλα αυτo ηταν ετoιμoθανατo κ ερτωγε απo ενα ματωμενo κoυφαρι ζωoυ για να κρατηθει ζωντανo . Ηταν μεσα στη βλεννα κ τo βλεμμα τ τελειως απoκoσμo. Πειτε μoυ σας παρακαλω....

Εγώ είδα στον υπνο μου οτι ειχαμε παει καπου με την οικογενεια μου και ειχαμε παρει ολα τα γατια μου μαζι...εχω 6 αλλα ειδα μονο τα πιο μικρα...ολα εκτος απο ενα ειναι πολυχρωμα -πορτοκαλομαυρο,κιτρινο κλπ,το ενα ασπρομαυρο..και ξαφνικα αρχιζουν να παιζουν μεσα σε κατι σωληνωσεις οπου ειχε νερο και πεφτουν μεσα και φοβηθηκα μη πνιγουν και προσπαθουσα να τα σωσω...εδωσα πολυ μαχη αλλα στο τελος τα βοηθησα και σωθηκαν.

Eida pws hmoun egw kai alles 2 mavres gates panemorfes me prasina matia alla fainontousan epikindines.kai kapoios milage k elege pws an polemhsei mavrh gata me mia allh k thn nikhsei tote pernei tis dunameis ths.kai molis to eipe egina k egw mavrh gata k phga na polemhsw tis alles 2.kathws hmoun etoimi na ormiksw hmoun sigouri oti tha nikousa k tis 2.omws thn idia stigmh ksipnisa.k den prolaba na dw ti egine!!!!!!!polu periergo oneiro

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑς ΕΓΩ ΕΒΛΕΠΑ ΠΩΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΥΣΑΝΕ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ....ΚΑΙ ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΟΥΝΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΑΣΠΡΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΡΧΟΤΑΝ Κ ΜΕ ΕΓΛΥΦΕ ΑΛΛΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΑΝ ΤΗΝ ΕΔΙΩΧΝΑ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΞΑΝΑ....

Καλημερα. Ειδα ενα ονειρο το οποιο με τρομαξε αρκετα.Ημουν στο δρομο και περπατουσα και ξαφνικα επεσε μια γατα(απο τον ουρανο μαλλον..δεν ξερω) στα ποδια μου ,η οποια εδινε ψυχη μπροστα μου εγω τρομοκρατιθηκα και ενω ηθελα να φωναξω δεν εβγανε φωνη.Τοτε με ειδα ξαφνικα να καθομαι με την κολλητη μου και το αγορι της σε ενα τραπεζι,τοτε δεν ξερω για ποιο λογο σηκωθηκα αλλα μου συνεβη ξανα το ιδιο πραγμα(δλδ η νεκρη γατα στα ποδια μου.) Και προσπαθουσα παλι φωναξω στον πατερα μου που περνουσε το δρομο να βοηθησει μαλλον ,δεν ξερω αλλα δεν εβγαινε φωνη και προσπαθουσα με διαφορες κινησεις των χεριων να τον κανω να ερθει κοντα.Μετα ξυπνισα!!! Υπαρχει καμια ερμινεια για αυτο το ονειρο???

Γεια σας! Λοιπόν, είδα στο όνειρο μου πως ήμουν σε ενα σπιτι που στο όνειρο υποτίθεται οτι ηταν το σπιτι μου, και είχα μια ασπρογκρι γάτα, καλοθρεμενη, και φιλική η οποία συζητούσε πολυ γλυκά μαζι μου με ανθρώπινη φωνή. Στην πραγματικοτητα δεν εχω γάτα και δεν μου αρέσουν. Μετα ξαφνικά ανοίγω την εξώπορτα και βλέπω μια άλλη γάτα με μικροκαμωμένο σώμα εξίσου ασπρογκρι, η οποία δεν ηταν δικιά μου, και μπαίνει μεσα στο σπιτι. Την ταΐζω και εντομεταξη η γάτα μου μου λέει να την διοξω διότι δεν ειναι καλή, και εκείνη την στιγμή γυρίζει η ξένη γάτα και λέει κάτι με κακιά, και φοβήθηκα. Εκείνη την στιγμή περνώ την γάτα και προσπαθώ να την βγάλω έξω απο το σπιτι, αλλα μάταια, η γάτα δεν έβγαινε με τιποτα, και καθώς την ήμουνα απο πίσω της και την κατεύθυνα προς την εξώπορτα αρχησαν να πέφτουν κάποιες σταγόνες αίμα απο τον ποπο της, δλδ κάτι σαν περίοδος. Τέλος πάντων καταφέρνω να την βγάλω ως την εξώπορτα, αλλα και παλι δεν έφευγε. Μόλις πήγα να κλείσω την πόρτα εκείνη έβαλε το κεφάλι της ανάμεσα στην πόρτα και στο δοκάρι, και ηταν να σαν με απειλούσε, πως δεν θα γλιτωσω απο εκείνην, και μόνο έσπρωχνε την πόρτα με δύναμη και ενα πονηρό βλέμμα αυτοικανοποίησης.

Ειδα στον υπνο μου οτι πηγα σε ενα έρημο σπιτι(ηταν εξοχική κατοικία) δεν ξερω για ποιο λογο και μου ηρθε ενα καφε γατακι και μου ανέβηκε πανω για να παίξει.Μετα οσο κ αν προσπαθούσα δεν μπόρεσα να το κανω να φυγει,παρα ερχόταν και ανέβαινε στην πλατη μου.Στο τελος του ονείρου παω σε ενα γειτονικό μαγαζάκι να του πάρω να φάει.

Ειδα στο ονειρο μου ουι περπατουσα..γυρω στα 50 μετρα μακρυα μου βλεπω δυο αγγαλιασμενα γατια με οχι καλη εμφανιση..θυμωμενα με τεραστια ματια ...Αρχισαν να μονομαχουν μεταξυ τους..Σε μια στιγμη σταματουν και με κοιτουν..Ηταν τρομαχτικα γατια εκεινη την στιγμη πιανουμε απο ενα δεντρο σκαρφαλωνω και πηγαινω απο την αλλη μερια του δρομου... ειχα την αισθηση της ξεκουρασης..Ωσπου..γυρναω πισω μου και βλεπω ενα γατι..δεν ηταν κανενα απο κεινα τα θυμωμενα αλλα ηταν βρωμικο με ακολουθουσε αλλα δν το φοβομουν ετσι ηρεμο που ηταν..Εκεινη την στιγμη η γατα μεταμορφωνεται σε εναν ξενο με ομορφα ματια..την συνεχεια δν την θυμαμαι..Ευχαριστω

Είδα ότι χαίδευα μια ατριχη γατα

Το βράδυ πριν μπω στο χειρουργείο για σοβαρή επέμβαση, είδα στον ύπνο μου 3 μαύρες παχιές γάτες να κοιμούνται μπροστά μου. Τι μπορεί να περιμένω??

Το βράδυ πριν απο χειρουργείο είδα στον ύπνο μου 3 παχιές μαύρες γάτες να κοιμούνται μπροστά μου. Τι να περιμένω? ?

Καλησπέρα, Είδα στον υπνο μου οτι ημουν σε ενα πεζοδρόμιο απεναντι από το πατρικό μου σπίτι και στον δρομο ήταν 3 μικρά κάτασπρα γατάκια τα οποία τα πάτησαν αμάξια κ χύθηκε παντού αίμα. Εγώ επειδή λατρεύω τόσο γάτες άρχισα κι έκλαιγα πάρα πολύ κ ήρθε η μητέρα μου κ ενα από αυτά το μάζεψε γιατί φαινόταν μάλλον ζωντανό και το πήρε στο σπίτι για να δει αν θα ζήσει. Δυστυχώς δεν έζησε κι εγώ έκλαιγα ασταμάτητα. Μετά το όνειρο άλλαξε , και ήμουν σρο μπαλκόνι του σπιτιού μου κ ξαφνικά έγινε ο ουρανός γκρι κ μπροστά μου ήταν ο ήλιος τόσο κοντά που όλος ο ουρανός πηρε ενα έντονο πυροκόκκινο χρώμα.....τί μπορεί να σημαίνει όλο αυτό;;;

ειδα ονειρο οτι εψαχνα στην ντουλαπα για ρουχα και ετσι οπως τα πετουσα ξεπεταγεται μια μαυρη γατουλα με ενα ασπρο σημαδι στο προσωπο της αρχικα τρομαξα απο την αποτομη κινηση της μετεπειτα ηθελα να την κρατησω

Ειδα στον υπνο μου οτι ανεβαινα λεει τα σκαλοπατια για να παω στο σπιτι μου και σε καθε σκαλα προς το τελος σχεδον εβλεπα απο δυο γατες τρεις ξαπλωμενες στο σκαλωπατι δεν κανανε τπτ και ξαφνικα καθως ανεβαινα βλεπω μια πανεμορφη γατα ητανε ασπρη με γαλαζια ματα,η κοιλια της απο κατω ειχε ενα σαν κυκλος μακριστενος και ητανε γαλαζιος και αυτος και οι πατουσες τις επισεις γαλαζιες και με παρεξενευσε και πηγα και την χαιδευα και ητανε πολλυ φιλικη και με εντυπωσιασε το χρωματης το γαλαζιο το ανοιχτο ενα πολυ ωραιο χρωμα.ειναι καλο η καλο αυτο το ονειρο?

είδα στον ύπνο μου ότι ενα μαύρο γατάκι ανέβηκε στην πλάτη μου και εγώ έτρεφα ενα μίσος γι αυτο. Ετσι όπως το είχα στην πλάτη μου πήγα να το κολλήσω στον τοίχο για να το σκοτώσω-πληγωσω όμως αυτο αντέδρασε και με γρατζουνησε στην πλάτη. Πόνεσα παρά πολύ αλλά δεν είδα αν είχα αίματα γιατί ξύπνησα κατευθείαν.

Είδα μια γάτα στα χρώματα των Σιαμ την οποία κρατούσα αγκαλια και ήθελα να την ταΐσω.Ήταν πολύ ανήσυχη και φοβόταν.Υπήρχε ένας σκύλος που την έψαχνε,λαγονικο. Γενικά είμαι πολύ φιλόζωη και στη γειτονιά μου έχω γάτες,αλλά ξύπνησα ανήσυχη απ'το όνειρο. Ευχαριστώ

Καλημέρα! Κυριακάτικο όνειρο: Είδα μια όμορφη πορτοκαλί γάτα να μου γλύφει φιλικά την παλάμη. Δε σταματούσε. Λίγο αργότερα μου ψαχούλευε τον καρπό του χεριού μου σαν να τον καθάριζε. Φοβήθηκα μήπως με δαγκώσει. Ήταν όμως φιλική. Θέλησα να την απομακρύνω. Τη φίλησα και απομακρύνθηκα εγώ.

Ειδα στον υπνο μου την δικια μου γάτα ( άσπρη ) να πέφτει απο το παράθυρο και να σκωτονετε.. Χωρίς αίματα ...

Ειδα στον υπνο μου οτι μεσα στο παλιο μου σπιτι μπηκε μια μαυρη γατα του δρομου και κυνηγουσε το σκυλακι μου ! Εγω την εδιωξα εξω στο μπαλκονι στο οποιο σιδερωνε η μητερα μου ομως ξΑναμπηκε μεσα απο ενα μισανοιχτο παραθυρο σε ενα δωματιο στο οποιο εβλεπε τηλεοραση ο αδερφος μου ! Ανεβηκα πανω του και αυτος αντι να τη διωξει τη χαιδευε ! Τοτε του φωναξα και νευριασμενη πηρα τη γατα απο πανω του και την πεταξα απο το μπαλκονι ! Αντιστεκοταν Κ εδειχνε να με γρατζουνΑει αλλα οταν τη πετΑξα κοιτΑξα τα χερια μου και τελικα δεν με ειχε γρατζουνισει απλα ειχα στα χερια μου πολυ μικρα πετραδακια ! Τι σημαινει αυτο το ονειρο ;

Ειδα στον υπνο μου οτι μεσα στο παλιο μου σπιτι μπηκε μια μαυρη γατα του δρομου και κυνηγουσε το σκυλακι μου ! Εγω την εδιωξα εξω στο μπαλκονι στο οποιο σιδερωνε η μητερα μου ομως ξΑναμπηκε μεσα απο ενα μισανοιχτο παραθυρο σε ενα δωματιο στο οποιο εβλεπε τηλεοραση ο αδερφος μου ! Ανεβηκα πανω του και αυτος αντι να τη διωξει τη χαιδευε ! Τοτε του φωναξα και νευριασμενη πηρα τη γατα απο πανω του και την πεταξα απο το μπαλκονι ! Αντιστεκοταν Κ εδειχνε να με γρατζουνΑει αλλα οταν τη πετΑξα κοιτΑξα τα χερια μου και τελικα δεν με ειχε γρατζουνισει απλα ειχα στα χερια μου πολυ μικρα πετραδακια ! Τι σημαινει αυτο το ονειρο ;

Είδα στο όνειρό μου ότι ήμουν ερωτευμένη με μια γάτα. Τι πάει να πει αυτό;

Ειδα πολλες πεθαμενες γατες οπου κοιτουσα παντου πτωματα υπηρχαν μαλιστα ηταν ενας μεγαλος αντρας με ενα σκυλι το οποιο ηταν λυκοσκυλο και μαλιστα το σκυλι σκοτωνε ολες αυτες τις γατες..

Ειδα οτι κρατουσα το καλαθακι του γατου μου μαζι με αυτο μεσα και τον πηγαινα βολτα σε ενα γνωστο δρομο, περπατουσαμε και ταυτοχρονα μιλουσαμε και νου φαινοταν φυσιολογικο και ενω ηταν ολα πολυ καλα ξαφνικα πηδαει απο το καλαθι και παει να φυγει αλλα εγω τον επιασα τον ξαναεβαλα μεσα και τον πηγα σπιτι. Ενοχληθηκε αλλα δεν μου αγριεψε ήκατι τετοιο

Είμαι έγκυος στον 30 μήνα περίπου δεν ξέρω το φίλο του παιδιού μου... Αλλά είδα ότι είχα γιο νεογέννητο... Και είχα γάτα .... Η οποία ήθελα να την απομάκρυνω από τον γιο μου και αυτή αγρίεψε και με δάγκωσε και μου βγάλε κρέας και παντού τρέχανε αίματα... Ο άντρας μου την έπιασε και με ρωτησε τι να την κάνει και του ΠΑ να την βγάλει έξω από το σπίτι μας... Μήπως κάποια εξήγηση?

είδα την φίλη μου να κάθεται σε παγκάκι αγκαλιά με μια σιαμ γατα και δίπλα της καθόταν το αγόρι που θέλει εδώ και καιρό και χαϊδεύαν μαζί τη γάτα.μετά πήγα εγώ με το αγόρι μου να τους παρουμε να πάμε βόλτα και νευρίασε το αγόρι μου γιατί η φίλη μου ήθελε να πάρει μαζί της τη γάτα στο αμάξι και ήθελε να την κρατήσει και την κράτησε τελικά..τι σημαίνουν όλα αυτά...???

Στο όνειρο μου ήταν πολλές γάτες δεν μου έκαναν κακό, άπλα κυκλοφορούσαν στο σπίτι που μένω, οι μισές πάνω στο κρεβάτι και κοιμοντουσαν μαζί με τον τωρινό γατούλη μου και ανάμεσα τους ήταν και η γατούλα μου που την έχασα πριν 3 χρόνια σε ατύχημα. Ξύπναω, βλέπω τις γάτες και άρχισα να ουρλιάζω και να αναρωτιέμαι από πού μπήκαν στο σπίτι, σηκώθηκα ερεύνησα, έκλεισα το πορτάκι της γάτας, ξαναπέφτω να κοιμηθώ, άλλα αντί να λιγοστέψουν, αυξαινόντουσαν σε αριθμό.

Ειδα δυο κομμμενες ουρεςωπου εγιναν φιδια σκοτωμενα

Παρόμοια άρθρα στον Ονειροκρίτη

Ο ονειροκριτης και οι πιο πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

σκορπιός ονειροκρίτης
Ο σκορπιός είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα και σε ορισμένες περιπτώσεις θανατηφορά έντομα για τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό, και ο ονειροκρίτης θεωρεί τα όνειρα με σκορπιούς ως οιωνούς κακών...
ονειροκριτης αεροδρόμιο
Το αεροδρόμιο ειναι ο χώρος από τον οποίο απογειωνόμαστε για άλλα μέρη αλλά ταυτόχρονα και το μέρος όπου καταλήγουμε σε ένα μακρυνό ταξίδι. Συνήθως, στον ονειροκρίτη τα αεροδρόμιο συνδέονται με...
ονειροκρίτης, χώμα,
Το χώμα στα όνειρά μας είναι συνήθως κακός οιωνός αντίστοιχα με τη στάχτη. Ειδικότερα, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει πως αν ονειρευτείς το σπίτι σου να είναι γεμάτο χώματα να περιμένεις δυστυχία...
κέρματα, κέρμα, ονειροκριτης, νόμισμα
Kατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείτε λεφτά, σημαίνει φτώχεια και συμφορά, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο όταν δείτε στο όνειρό σας κέρματα.  Δείτε τις επικρατέστερες ερμηνείες που δίνει ο...
μαύρο, μαύρα, μαύρα ρούχα, μαύρα λεμόνια, μαύρα σεντόνια, μαύρο χρώμα στα όνειρα
Στον δυτικό πολιτισμό, εδώ και εκατοντάδες χρόνια το μαύρο χρώμα θεωρείται ως το χρώμα του πένθους, ενώ έχει επικρατήσει και ως το χρώμα της αμαρτίας σε αντίθεση με το λευκό, το άσπρο που συμβολίζει...
ονειροκρίτης ζωγράφος
Αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι ζωγράφος, να ξέρεις ότι γενικά είναι καλό όνειρο. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που το όνειρο δεν ειναι τόσο καλό. Αν δεις έναν ζωγράφο να ζωγραφίζει κάποιον...
γραφομηχανή, ονειροκρίτης
Όταν δεις πως χρησιμοποιείς γραφομηχανή, σημαίνει ότι θα κάνεις προόδους στη ζωή σου και μάλιστα τόσο μεγαλύτερες όσο πιο γρήγορα γράφεις. Αν όμως δεις τη γραφομηχανή σου να χαλάει, τότε θα...
έγγραφο ονειροκριτης
Τα έγγραφα στο παρελθόν ήταν χαρτιά στα οποία οι άνθρωποι κατέγραφαν τις σκέψεις, τα σχέδια αλλά και τις συμφωνίες τους. Σήμερα, στην εποχή των υπολογιστών, τα έγγραφα μπορεί να έχουν και ψηφιακή...