Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Γράφω, γράψιμο

Το γράψιμο είναι μια από τις λειτουργίες του ανθρώπινου είδους που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Με το γράψιμο ο άνθρωπος σκέφτεται, καταγράφει τα σχέδια του, διαβάζει και ονειρεύεται. Να πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γράψιμο και γραφή.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι η δουλειά σου έχει να κάνει με γράμματα ή ότι γράφεις γράμματα, να είσαι σίγουρος πως τα αισθήματά σου θα βρουν ανταπόκριση και πως θα έρθουν ευτυχισμένες ημέρες.

Αν ονειρευτείς ότι είσαι ποιητής ή λογοτέχνης και γράφεις ποίημα, μυθιστόρημα ή διήγημα, θα προσπαθήσεις πολύ να απομακρύνεις από κοντά σου κάποια ενοχλητικά άτομα χωρίς τελικά να το καταφέρεις.

Αν ονειρευτείς ότι γράφεις ένα νομικό έγγραφο ή ένα συμβόλαιο, να προετοιμαστείς για δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα. Αν δεις ένα άτομο της οικογένειας σου να γράφει κάτι, σημαίνει πως υπάρχουν μυστικά στην οικογένεια τα οποία δεν γνωρίζεις.

Αν στο όνειρό σου κρατάς μολύβι και γράφεις, είναι δείγμα ότι υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν και θα ήθελες να τα βγάλεις από μέσα σου. 

Επίσης, αν ονειρευτείς ότι προσπαθείς να γράψεις με μολύβι ή στιλό και δεν τα καταφέρνεις στο γράψιμο, αυτό ειναι οιωνός ότι θα αντιμετωπίσεις προβλήματα στην επικοινωνία σου με άτομα που σε ενδιαφέρουν, όπως π.χ. τον σύζυγο ή κάποιον συνάδελφο.

Αν δεις στο όνειρο σου να γράφεις σε γραφομηχανή, είναι οιωνός ότι θα βελτιωθούν οι συνθήκες της ζωής σου. Όσο πιο γρήγορα γράφεις τόσο πιο μεγάλη βελτίωση θα δεις. Αν όμως δεις να γράφεις σε γραφομηχανή και αυτή χαλάσει, τότε τότε θα υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις.

Αν ονειρευτείς ότι κάθεσαι σε γραφείο και γράφεις (π.χ. ένα έγγραφο), να περιμένεις καβγάδες και φασαρίες στον εργασιακό τομέα, τον οικογενειακό αλλά και τον αισθηματικό.  

Παρόμοια, αν στο όνειρό σου γράφεις αριθμούς και καταπιάνεσαι με λογιστικά αυτό σημαίνει ότι θα έχεις οικονομικές δυσκολίες γιατί δεν ήσουν επαρκώς προετοιμασμένος.

 

Σχόλια3

Ανώνυμος

πριν από 2 μήνες 1 εβδομάδα

ήμουν εγώ μια καλή μου φίλη και ένας γνωστός μου, βράδυ σε γνωστό δρόμο.Μας ακολούθησε ένας άντρας το καταλάβαμε και προσπαθήσαμε να φύγομε αλλά μπροστά μας εμφανίστηκε ένας άντρας με μαχαίρι.Χωριστηκαμε εγώ πήγα σε ένα στενό και ανέβηκα σε εντα μπαλκόνι (ο δρόμος δεν είχε διαφυγή) κάτι με έκανε να καταλάβω ότι κάποιος πέθανε επίσης εκεί που κανονικά είναι έξοδος υπήρχε μια μπλε κλειδωμένη πόρτα.

Δώρα

πριν από 3 χρόνια 6 μήνες

Είδα ονοιρο τον νεκρό μου άντρα είχα ένα ποτήρι με φραπέ και μου το πήρε απτά χέρια

Μαιρη

πριν από 6 χρόνια 5 μήνες

Καλησπερα και καλο μηνα, λοιπον ακουστε πως εχει, εγω εδω και λιγες μερες σκεφτομαι πολυ εντονα τον πρωην μου (χωρισαμε πριν απο 7 μηνες) , και πριν 1 μηνα περιπου με αφορμη καποιες κλισεις που δεχτηκα νομιζα πως ηταν εκεινος (γιατι κατι μου θυμηζε ο αριθμος), αλλα τελικα ηταν μια φιλη μου (να συμπληρωσω οτι πριν 2 μηνες ειχε χαλασει το κινητο μου και χαθηκαν ολες οι επαφες μου και πηρα καινουριο). Ε και λοιπον την προηγουμενη εβδομαδα μου ηρθε μια κληση απο ενα νουμερο που και αυτο μου φαινοταν σαν να το ηξερα και απο τοτε σκεφτομαι τον πρωην μου συνεχεια, οτι λες να ειναι αυτος ?? και εχω κατι σαν διαισθηση οτι δεν εχει τελιωσει τιποτα μεταξυ μας αλλα απο την αλλη νιωθω οτι τερμα δεν προκειται να ξαναγινει κατι, και σημερα ειδα ενα ονειρο , λεει καπου ειμουν στο δρομο και βλεπω τα τελευταια 3 νουμερα της φιλης μου (που νομιζα οτι ηταν ο πρωην αυτο το νουμερο) και ηταν γραμμενα σε ενα χαρτι κολλημενο σε τοιχο και ελεγε : Ο Γ....... ειμαι (το ονομα του πρωην μου ) και μετα αφου το ειδα ειμουν με 2 κοπελες (που ξερω και με τις οποιες εχω μια εχθρα η μια με ειχε βλαψει στο παρελθον ψυχολογικα) και λεει η μια (οχι αυτη που μου κανε κακο η αλλη ) "Κατσε να σου δειξω φωτογραφιες του Γ...... " (ειχε το ιδιο ονομα με τον πρωην αλλα δεν ηταν αυτος ηταν αλλο προσωπο) και μου ειπε και ολας οτι ειναι και απο την ιδια περιοχη που μενουμε ολοι , γιατι ο πρωην μου ειναι απο νησι και εγω μενω Θεσσαλονικη, αλλα τελικα δεν ειδα φωτογραφιες γιατι εκει σταματησε το ονειρο. Θελω να ρωτησω τωρα , ειναι μηπως το υποσυνειδητο μου οτι ,μπορει να ειναι και καποιος που θελει να με βλαψει να με κοροιδεψει η το οτιδηποτε ?? Οτι ειμαι μπερδεμενη σχετικα με το ποιος μπορει να με πηρε τηλεφωνο?? 'Η οντως ειναι ο πρωην μου ??? Ελπιζω να μου απαντησετε γιατι ειλικρινα καθομαι σε αναμμενα καρβουνα!!! να σημειωσω οτι και πριν 3 μηνες τον σκεφτομουν και του ειχα στηλει μηνυμα στο προφιλ του μεσω μιας φιλης (γιατι εγω δεν εχω) οτι δεν τον εχω ξεπερασει (και καλα τα λεγε η φιλη μου αυτα ) αλλα δεν ελαβα κανα μηνυμα η κληση, ειχα λαβει μετα απο 1 μηνα κληση αφου του στειλα μηνυμα αλλα ηταν 3 κλησεις στις 2 το βραδυ και μια στις 11 το πρωι και υπεθεσα οτι θα ναι καμια φαρσα και δεν θα ειναι αυτος γιατι δεν μου θυμιζε κατι το νουμερο. Και στο παρελθον παλι ενιωθα ετσι πριν κανα χρονο ειχαμε ξαναχωρισει και τον σκεφτομουν καμια-2 εβδομαδες και ξαφνικα με πηρε τηλεφωνο δηλαδη ειχαμε μια μορφη τηλεπαθειας !! Συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα δεν ξερω τι να κανω !!! Ελπιζω να μου απαντησετε <3