Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Κερί

Είδες κερί στο όνειρό σου; Τι συμβολίζει και τι σημαίνει το αναμμένο κερί; Τι μπορεί να υποδηλώνει ένα σβηστό κερί; Διάβασε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κερί.

Γενικά, ένα αναμμένο κερί στο όνειρο συμβολίζει επιτυχίες και χαρές σε όλους τους τομείς, στον έρωτα, στην εργασία, κ.λ.π.

Αν δεις κόκκινο κερί αναμμένο, σημαίνει έντονη ερωτική ζωή για εσένα και ίσως κάποιον μεγάλο έρωτα. Αν όμως δεις τον αγαπημένο σου να κρατάει κόκκινο κερί, μπορεί να σημαίνει ότι εκείνος έχει έντονες επιθυμίες για κάποια άλλη.

Αντίθετα, αν ονειρευτείς ένα σβησμένο ή μαύρο κερί, αυτό δυστυχώς συμβολίζει το θάνατο.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι ανάβεις κίτρινο ή λευκό κερί σε εκκλησία, σημαίνει ότι καλό θα σου συμβεί και θα έχεις υγεία και χαρά.

Αν ονειρευτείς πολλά κεριά μαζεμένα (ανεξαρτήτως χρώματος) και είναι αναμμένα, αλλά νιώθεις μια γαλήνη και ευχαρίστηση, ίσως σημαίνει ότι οι σκέψεις σου είναι ξεκάθαρες και έχεις βεβαιότητα για τις επιλογές σου.

Αν όμως δεις πολλά κεριά σβηστά ή πεταμένα στο πάτωμα, αυτό υποδηλώνει κακοτυχία, αρρώστια ή και φόβο για θάνατο.

Αν δεις να ανάβεις με αναπτήρα ένα κερί για κάποιο πρόσωπο που έχει πεθάνει, σημαίνει ότι το σκέφτεσαι και το αγαπάς ακόμα. Αν όμως το πρόσωπο για το οποίο ανάβεις κερί είναι ζωντανό, μπορεί να υποδηλώνει ανησυχία για την υγεία του.

Αν δεις κερί αναμμένο να πέφτει κάτω και να αρπάζει φωτιά, π.χ. το σπίτι σου, αυτό είναι οιωνός για κάποια καταστροφή ή αποτυχία στα σχέδια σου.

 

Σχόλια1

Αγγελική

πριν από 5 χρόνια 6 μήνες

Ήμουν στην εκκλησια της Αγίας Θεοδώρας στην Κέρκυρα. Είχα πάει με τους γονείς μου για να προσκυνήσουμε τον επιτάφιο. Παντού γύρω στην εκκλησία έβλεπα εικόνες με κόκκινο χρώμα, κόκκινα άμφια, κόκκινες κουρτίνες, κόκκινα χαλιά. Άναψα πέντε με έξι κεράκια, έκανα τον σταυρό μου και έφυγα. Πριν φύγουμε με τους γονείς μου βλέπουμε πως θα βγει ο επιτάφιος. Κι όπως φεύγαμε εγώ τρέχω πίσω για να βρω ένα κεράκι για να ακολουθήσω τον επιτάφιο. Μέσα στην εκκλησία βλέπω έναν κουβά με καφέ κεριά(όλα σε διαφορετικά σχήματα) και παίρνω το πρώτο που έπιασα, το οποίο όμως δεν προλαβα να ανάψω. Βγαίνω από την πίσω πλευρά της εκκλησίας και βλέπω την πομπή του επιταφίου που γίνεται στην παραλία και ο ήλιος λάμπει. Έκανα άκρη για να περάσει και είχε πολύ κόσμο. Θυμάμαι πως ο επιτάφιος ήταν στολισμένος με άσπρα και κόκκινα λουλούδια και τον σήκωναν οι ναύτες(όπως γίνεται στην Κέρκυρα). Η πομπή πήγαινε προς την θάλασσα που ενώ ήταν καταγάλανη είχε κύμα αλλά όχι φουρτούνα. Μόλις ο επιτάφιος μπήκε στην θάλασσα το ονειρο κόπηκε και ξύπνησα.