Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Νόμισμα, κέρμα, κέρματα

Kατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείτε λεφτά, σημαίνει φτώχεια και συμφορά, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο όταν δείτε στο όνειρό σας κέρματα.  Δείτε τις επικρατέστερες ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για τα κέρματα και τα νομίσματα.

Καταρχήν, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα κέρματα είναι πολύ σημαντικά σύμβολα στα όνειρά και γενικά σχετίζονται με την υγεία και τον πλούτο του ατόμου. Αυτά τα όνειρα είναι όμως αρκετά σπάνια και αν δείτε κέρματα ή νομίσματα σημαίνει ότι κάτι σημαντικό θα συμβεί οπότε δώστε βάση. Όπως πάντα, η ερμηνεία των ονείρων με κέρματα διαφέρει ως προς τη θέση, το ύψος και το είδος του νομίσματος στο όνειρο.

Γενικά, τα χρυσά και ασημένια κέρματα στα όνειρα θεωρούνται καλοί οιωνοί ενώ τα χάλκινα νομίσματα τις περισσότερες φορές συμβολίζουν την βελτίωση της υγείας. Οχι πάντα όμως.

Αν όμως δείτε κέρματα στο όνειρό σας να έχουν αρνητική χρήση, π.χ. βρώμικο ή πεταγμένο νόμισμα, αυτό ίσως οφείλεται σε σκέψεις που σας διακατέχουν και που μπορεί να σας οδηγήσουν σε  απώλειες. Επίσης, μερικές φορές υποδηλώνουν μια αναγκαία αλλαγή που πρέπει να κάνετε στον τρόπο σκέψης ή τις συνήθειες της ζωής σας, προκειμένου να βρείτε τη χαρά που ψάχνετε.

Η εμφάνιση κερμάτων στα όνειρα έχει και μια ακόμη γενική ερμηνεία: ως ευκαιρίες που χάσατε οι οποίες ήταν καθοριστικές για τη ζωή σας. Επίσης, τα κέρματα στο όνειρο εξηγούνται από τον ονειροκρίτη και ως ενίσχυση που θα έχετε στη διαισθητική δύναμη σας για να παίρνετε σωστές αποφάσεις στο μέλλον.

Χρυσά κέρματα

Ειδικότερα, το χρυσό νόμισμα στο όνειρο δείχνει συνήθως τύχη και επερχόμενη επιτυχία στο χώρο εργασίας σας, από την οποία θα αποκομίσετε χρήματα.  Επίσης, αν ονειρευτείτε χρυσά κέρματα, αυτό σημαίνει ευημερία και ευχαρίστηση που θα έχετε από ταξίδια ή  επίσκεψη αξιοθέατων.

Ασημένια κέρματα

Αν ονειρευτείτε ασημένια νομίσματα, αυτό υποδηλώνει ότι θα βιώσετε μια σημαντική βελτίωση στην ψυχική κατάστασή σας. Κάποιες φορές όμως, τα ασημένια κέρματα στο όνειρο είναι κακός οιωνός και υποδηλώνουν διχόνοιες στις πιο αρμονικές οικογένειες. Αν όμως δείτε να έχετε δικά σας ασημένια κέρματα καθαρά και αστραφτερά, και νιώσετε  ευχαρίστηση, τότε το όνειρο είναι ευοίωνο.

Για μια γυναίκα που θα δει στo όνειρο της τον αγαπημένο της να της δίνει ένα ασημένιο νόμισμα, σημαίνει ότι θα την χωρίσει.

Χάλκινα κέρματα

Τα χάλκινα κέρματα σημαίνουν απελπισία και σωματική κούραση.  Αλλά αν είστε άρρωστος και δείτε χάλκινα νομίσματα στο όνειρό σας, σημαίνει ότι θα πάρετε την ψυχική ή σωματική ίαση.

Άλλες περιπτώσεις ονείρων με νόμισμα

Αν δείτε διάφορα νομίσματα στοιβαγμένα σε ένα μεγάλο σωρό, αυτό είναι οιωνός ότι θα αποκτήσετε εξουσία (φυσική ή θέση) καθώς τα πολλά κέρματα συμβολίζουν την εξουσία.

Αν δείτε στο όνειρό σας κάποιον να "στρίβει" ένα νόμισμα (σαν να παίζει κορώνα-γράμματα ή σαν να κάνει κλήρωση), σημαίνει ότι σας απασχολεί έντονα κάποια απόφαση ή γεγονός. Παρόμοια αυτό το όνειρο σημαίνει πολλές φορές ότι δεν αναλαμβάνετε την ευθύνη των συνεπειών από λάθος αποφάσεις σας.

Τα νικελένια νομίσματα στο όνειρο, σημαίνουν πως θα καταπιαστείτε με εργασία της πιο ταπεινής μορφής.

Ψεύτικα κέρματα

Αν δείτε στο όνειρό σας  ψεύτικο κέρμα σημαίνει ότι θα υποφέρετε από τραυματισμό ή αρρώστια. Από την άλλη πλευρά, πολλές φορές ο ονειροκρίτης εξηγεί τα νομίσματα ήσσονος αξίας ως πιο ευνοϊκά στα όνειρά από ό, τι τα νομίσματα μεγάλης αξίας.

Σχόλια3

Λάζαρος

πριν από 1 χρόνο 5 μήνες

3 κερματα κάτω από κρεβάτι που φαινοντουσαν ολοκαθαρα και καθόταν επάνω η πεθερά μου που συγχωρεθηκε!Είχαμε τέλεια σχέση!

Ολυμπία

πριν από 3 χρόνια 6 μήνες

Είδα στο όνειρο μου διάσπαρτα κέρματα συγκεκριμένα 50 λεπτών τα οποία μάζεψα και πολύ σύντομα έφτασα σε σημείο να έχω γεμάτα χέρι από κέρματα της ίδιας αξίας Θα εκτιμούσα πολύ μια απάντηση από εσάς για την ερμηνεία.