Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Κύματα

Τα κύματα είναι φυσικό χαρακτηριστικό της θάλασσας όταν έχει έστω και λίγο αεράκι. Λίγο κυματάκι είναι και όμορφο, αλλά τα μεγάλα κύματα είναι κακοκαιρία και κίνδυνος για όσους βρίσκονται στο διάβα τους. Τι σημαίνουν όμως τα κύματα στα όνειρα;

Το απαλό κυματάκι στο όνειρο συμβολίζει μια όμορφη και γεμάτη ερωτική σχέση. Αν είσαι νεαρή γυναίκα και δεις μια θάλασσα με όμορφο κυματάκι, να περιμένεις καλά νέα: αρραβώνα, πρόταση γάμου, εγκυμοσύνη κλπ.

Επίσης, αν δείς κύματα μικρά και ήρεμα σε αμμουδιά ή σε ακτές, αυτό σημαίνει πως μια μεγάλη ευτυχία σας περιμένει αυτές τις μέρες τόσο από τις δουλειές σας όσο και στον έρωτα.

Αντίθετα, για όποιον δει στο όνειρό του κύματα αφρισμένα να χτυπούν τους βράχους, είναι οιωνός για αποτυχίες και υλικές ζημιές.

Αν είσαι ώριμη γυναίκα και δες φουρτουνιασμένη θάλασσα με πολύ κύμα, σημαίνει ότι είσαι ικανή να προκαλέσεις καταστροφές...

Επίσης, κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι είσαι πάνω σε κύματα που σε πηγαινοφέρνουν, θα περάσεις μεγάλες στενοχώριες. Ωστόσο, αν δεις μανιασμένα κύματα στη θάλασσα που στη συνέχεια γαληνεύουν, προμηνύεται ψυχική ηρεμία και καλή αποκατάσταση.

Αν δεις τεράστιο κύμα να χτυπά το σπίτι σου, πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά και σωματικά για τις δυσκολίες που έρχονται: είτε αρρώστια είτε λύπη είτε οικονομικές δυσκολίες, σίγουρα μεγάλες κακουχίες είναι μπροστά σου. Και να ξέρεις ότι θα χρειαστείς βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους για να ανταπεξέλθεις.

Αν δεις στο όνειρό σου κύματα κόκκινα ή χρωματισμένα από λάσπη, αυτό σημαίνει πως θα πάρεις άσχημα νέα που θα σας στενοχωρήσουν.

Αν ονειρευτείς κύματα να χτυπάνε πάνω σε καράβι, που όμως αντέχει, θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες αλλά θα ανταπεξέλθεις. Αν έχεις επιχείρηση και δεις αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι είσαι καλός καπετάνιος και οι δουλειές σου θα πάνε καλά.

Αν όμως δεις κύματα να χτυπάνε σε καράβι που βουλιάζει, το ναυάγιο αυτό δείχνει άγχος για τις υποθέσεις σου. Αν έχεις ανοικτές δουλειές ειναι οιωνός ότι μάλλον θα χάσεις χρήματα, ενώ αν είσαι σε σχέση τότε μάλλον αυτή η σχέση θα τελειώσει σύντομα με πόνο.
 

Σχόλια1

Κατερίνα

πριν από 2 μήνες 2 εβδομάδες

Καλησπέρα σας, εγώ είδα ότι ήμουν μαζί με άλλες δύο κοπέλες σε μια μεγάλη θάλασσα και μας έπαιρναν τα μεγάλα κύματα και μας έβγαζε προς τα έξω αλλά υπήρχαν δύο κύματα μεγάλα σαν τσουνάμι που μας κουκουλωσε και προσπαθούσαμε ν βγούμε στην επιφάνεια ....τι σημαίνει αυτό;