Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Μαύρο, μαύρα

Στον δυτικό πολιτισμό, εδώ και εκατοντάδες χρόνια το μαύρο χρώμα θεωρείται ως το χρώμα του πένθους, ενώ έχει επικρατήσει και ως το χρώμα της αμαρτίας σε αντίθεση με το λευκό, το άσπρο που συμβολίζει το αγνό, τη γέννηση που δεν έχει «μολυνθεί» από την αμαρτία. Τα όνειρα με μαύρα ρούχα ή γενικότερα αντικείμενα με μαύρο χρώμα έχουν διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με την περίπτωση. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για το καθένα...

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι φοράς ρούχα ή φόρεμα σε μαύρο χρώμα, θα στενοχωρηθείς πολύ ενώ αν δεις ότι βγάζεις τα μαύρα, θα απαλλαγείς από τα προβλήματα σου και τις στενοχώριες σου.

Αν μια γυναίκα ονειρευτεί μαύρα ρούχα ή μαύρο νυφικό στο γάμο της και έχει μωρό ή μεγάλα παιδιά, μπορεί να περάσουν κάποια παιδική αρρώστια.

Αν είσαι άρρωστος και ονειρευτείς πως είσαι στο κρεβάτι με μαύρα σεντόνια, θα παρουσιαστούν νέες επιπλοκές στην υγεία σου. Πρέπει να προσέχεις.

Αν ένας άντρας δει στο όνειρό του πως έχει μαύρα κατσαρά μαλλιά,  σημαίνει πως θα ξεγελάσει τον κόσμο με την ευχάριστη συμπεριφορά του. Είναι ακόμη πολύ πιθανό πως θα εξαπατήσει τις γυναίκες που θα τον εμπιστευθούν. Αν μια γυναίκα δει πως τα μαλλιά της είναι μαύρα και σγουρά, σημαίνει πως θα κινδυνεύσει να αποπλανηθεί.

Ο ονειροκριτης υποστηρίζει ότι αν ονειρευτείτε ένα μαύρο άλογο, αυτό δείχνει ότι θα έχετε αρχικά τύχη και θα γευτείτε ωραία πράγματα αλλά θα νιώσετε ενοχές από κάποια πράξη ή απόλαυση που θα έχετε. Για την παντρεμένη γυναίκα, το μαύρο άλογο είτε σημαίνει ενοχές για κάποια εξωσυζυγική σχέση της ίδιας είτε απογοήτευση από απιστία του άντρα της. Για τις ανύπαντρες γυναίκες το μαύρο άλογο σημαίνει πολλές ερωτικές περιπέτειες χωρίς όμως καλή κατάληξη (γάμο, κλπ).

Αν δεις στο όνειρό σου μαύρα λεμόνια, αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Σημαίνει προβλήματα από την οικογένεια και απώλειες. Αν είσαι παντρεμένη, πρέπει να δώσεις προσοχή στο γάμο σου, ενώ αν είσαι ανύπαντρη σημαίνει ότι ο δεσμός σου δεν θα πάει καλά.

Για έναν άντρα, αν ονειρευτεί ότι παντρεύεται σε χαρούμενο γάμο όπου οι παπάδες δε φοράνε μαύρα ράσα, τότε αυτό είναι καλός οιωνός.

Επίσης, αν ονειρευτείς μαύρα κουφέτα, αυτό είναι οιωνός για πένθος, θάνατο και γενικά μεγάλη λύπη.

Αν δεις μαύρο σκύλο με άγριες διαθέσεις, θα έχεις μεγάλα προβλήματα και σοβαρούς καυγάδες στην οικογένεια ή στη δουλειά σου.

 

Σχόλια3

Νεφέλη

πριν από 3 χρόνια

Κλεινω ένα χρόνο αρραβωνιασμένη και Είδα όνειρο πως με πλησιασε μια γυναίκα νέα σε ηλικία με μαυρα ρουχα και μου είπε να μην κανω ακόμα παιδι είναι νωρίς ακομα... Τι σημαίνει αραγες;

Ελευθερία καμπουράκη

πριν από 4 χρόνια 4 μήνες

είδα στον ύπνο μου και η αδερφή μου είχε χάσει το κασκόλ της που ήταν μαύρο και εγώ το έπλενα να της το δώσω πίσω καθαρό τι σημαίνει αυτό

Γεωργία

πριν από 5 χρόνια 3 μήνες

Η μητέρα μου είδε στον ύπνο της δύο φίλες της με μαυρα ρουχα κ τρεις άγνωστες που φορούσαν κ αυτές μαυρα ρουχα πουλουσανε πραγματα κ η μια έδωσε στην φιλη της έναν αναπτήρα κ αναβε κανονικα