Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Μύγα

Οι μύγες στο όνειρο μας είναι συνήθως οιωνοί για ενοχλήσεις από τον κοινωνικό περίγυρό μας ή για προβλήματα με τα επαγγεματικά μας θέματα. Ορισμένες φορές, όμως η μύγα στο όνειρο είναι και προμήνυμα για θετικά γεγονότα.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μύγες, σημαίνει ότι θα ενοχληθείς από τα κουτσομπολιά του κόσμου. Για μια νέα κοπέλα, η μύγα στο όνειρο ίσως δείχνει ότι η μητέρα ή ο πατέρας της δεν εγκρίνουν την ερωτική της σχέση.

Αν ονειρευτείς μύγα να πετάει γύρω σου, είναι σημάδι ότι θα έχεις ενόχληση από άλλα άτομα. Αν όμως η μύγα σε τσιμπήσει, θα περάσεις μια στενοχώρια οικονομικής φύσης.

Αντίθετα, αν δεις στο όνειρό σου ότι σκοτώνεις μύγες, είναι καλός οιωνός. Σημαίνει ότι θα έχεις σύντομα επιτυχίες. Για τους άντρες, το να σκοτώνουν μύγες στο όνειρο τους σημαίνει και ερωτικές επιτυχίες.

Αν στο όνειρό σου δεις ένα άλογο και αλογόμυγες να το τσιμπούν και να το εκνευρίζουν, σημαίνει ότι θα έχεις προβλήματα στη δουλειά σου. Θα εξαντληθείς οικονομικά ή σωματικά χωρίς να κερδίσεις αυτό που θεωρείς δικό σου.

Αν ένας άντρας ονειρευτεί μύγα πάνω στο μουστάκι του, σημαίνει ότι η σχέση του δεν πάει καλά ή για τους παντρεμένους ότι η γυναίκα του ξενοκοιμάται.

 

Σχόλια