Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Νοσοκομείο

Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης σε όνειρα όπου βλέπουμε νοσοκομείο, είτε να είμαστε εκεί εμείς είτε άλλοι.

Το νοσοκομείο είναι το μέρος που πηγαίνουμε ή μας πηγαίνουμε όταν νοσούμε από κάποια αρρώστια, με σκοπό να γίνουμε καλά. Δηλαδή είναι τόπος βασανισμού για την ανθρώπινη ψυχή αφού εκεί παίρνει φάρμακα για να ξεπεράσει την ασθένειά του.

Αντίστοιχα, και ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι τα όνειρα με νοσοκομείο δεν είναι καλά. Αν δεις όνειρο με νοσοκομείο γεμάτο αρρώστους σημαίνει ότι θα χάσεις λεφτά ή θα βασανιστείς από φτώχεια και ανέχεια. Αν ονειρευτείς εγχείρηση σε νοσοκομείο, και αίματα, τότε θα αντιμετωπίσεις κάποια μεγάλη στενοχώρια, ειδικά αν την εγχείρηση την κάνουν σε εσένα.

Αν δεις όνειρο με άδειο νοσοκομείο είναι προειδοποίηση ότι θα αρρωστήσεις εσύ ή κάποιος από την οικογένειά σου. Ακόμα χειρότερα, αν στο όνειρό σου δεις τον πατέρα ή την μητέρα σου στο νοσοκομείο σημαίνει ότι κάποιος από τους δύο θα αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας και θα βασανιστεί.

Αν ονειρευτείς ότι έσπασες το χέρι ή το πόδι σου και πήγες στο νοσοκομείο, σημαίνει είτε ότι θα έχεις ατυχίες στην επαγγελματική σου ζωή είτε πως κάποιος συνωμοτεί εναντίον σου και θέλει να σε πληγώσει.

Εξαίρεση: αν στο όνειρο που θα θεις το νοσοκομείο είναι μαιευτήριο, τότε για τις γυναίκες αυτό είναι πολύ καλό όνειρο. Αν είσαι έγκυος, το όνειρο με μαιευτήριο σημαίνει ότι θα έχεις καλή γέννα και το μωρό σου θα είναι μια χαρά. Για τις ανύπαντρες μητέρες, το ίδιο όνειρο με νοσοκομείο-μαιευτήριο σημαίνει καλές ειδήσεις στην ερωτική ή σεξουαλική τους ζωή.  Για τους άντρες, το μαιευτήριο σημαίνει ευθύνες και άγχος.

 

Σχόλια3

Κατερίνα

πριν από 2 χρόνια 3 μήνες

Είδε ο σύζυγος πως ήταν ξαπλωμένος σε κρεβάτι νοσοκομειακό αλλά όχι στο νοσοκομείο κ ήταν γεμάτος αίματα

Δήμητρα

πριν από 3 χρόνια 5 μήνες

Είδα πως πήγα έκανα κάτι εξετάσεις και ήθελαν να με στρώσουν μέσα και εγώ έφυγα κρυφά για το σπίτι γιατί δεν ήθελα να το μάθει η οικογένεια μου και παίρνω τηλέφωνο για να μάθω πως βγήκαν οι εξετάσεις και μου λένε πρέπει να έρθεις επείγοντος και πήγα με κλάματα με έστρωσαν μέσα μου έβαλαν όρους τι σημαίνει αυτό βασικά έχω μέρες που βλέπω όνειρο με νοσοκομείο και γιατρούς

Νινα

πριν από 4 χρόνια 1 μήνας

Είδα όνειρο ότι ήμουν στο πούλμαν και πήγαινα εκδρομή όταν ξαφνικά σταματάω το πούλμαν γιατί είδα τροχαίο ατύχημα . Το αυτοκίνητο μου με τον πατέρα μου οδηγό και της αδερφές μου ! Πήρα τηλέφωνο την μαμά μου και τέλος πάντων πήγαμε στο νοσοκομείο όλοι ήταν καλά εκτός από τον πατέρα μου ήταν σε κώμα στο τέλος “ ξύπνησε „ τι πάει να πει αυτό ?