Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Νύχια

Τα νύχια στο όνειρο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με την κατάσταση, το μέγεθος αλλά και το τι ακριβώς βλέπουμε να γίνεται με αυτά.

Έτσι, κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι κόβεις και περιποιείσαι τα νύχια σου, τότε αυτό σημαίνει ότι θα απαλλαχθείς από τις στενοχώριες σου. Για όσους έχουν σχέση, σημαίνει ότι θα ξεπεράσουν προβλήματα με το σύντροφό τους ενώ για τους παντρεμένους σημαίνει ήρεμη οικογενειακή ζωή.

Αν όμως δεις ότι σου κόβουν τα νύχια κάποιοι άλλοι θα στενοχωρηθείς με κάποιες καταστάσεις στην οικογένειά σου και ίσως πληγωθείς από τσακωμό με τον πατέρα ή τη μητέρα σου ή με άλλο στενό συγγενή.

Βρώμικα νύχια προοιωνίζουν κάποια ατιμία που θα γίνει εις βάρος σου. Χρειάζεται να προσέχεις φίλους ή συνεργάτες γιατί οι προθέσεις τους δεν είναι πάντα αυτό που θέλουν να δείχνουν.

Επίσης αν ονειρευτείς βρώμικα νύχια στα χέρια σου, προμηνύεται ταπείνωση στην οικογένεια εξαιτίας της  κακής συμπεριφοράς (ενδεχομένως των παιδιών της οικογένειας).

Αν δεις όνειρο ότι τα νύχια σου σου είναι μακριά και περιποιημένα αυτά συμβολίζουν την εντιμότητά σου και πιθανώς προμηνύουν κέρδη και επιτυχίες. Πιθανώς να πάρεις κάποια λεφτά.

Αν ονειρευτείς τα νύχια σου κοντά, αυτά  συμβολίζουν μια καλή και τίμια δουλειά που κάνεις ή προσπαθείς να στήσεις. Δεν αποκλείεται όμως η πιθανότητα να σου παρουσιαστούν και ζημιές σε αυτή, οπότε καλό είναι να προσέξεις.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς νύχια μακριά και όχι περιποιημένα, μια δουλειά που είναι να ξεκινήσεις θα πάει πολύ καλά.

Αν στο όνειρο σου γρατζουνιστείς από νύχια κάποιου ζώου, αυτό είναι οιωνός ότι κάποιος θα σε βλάψει κάποιος άθελά του. Αν δεις γάτα να σε γρατζουνίσει, πρέπει να προσέξεις γιατί παραμονεύουν κίνδυνοι που δεν βλέπεις.

Αν ονειρευτείς νύχια περιποιημένα -όχι απαραίτητα τα δικά σου- συμβολίζουν το καλό γούστο,  την επιμέλεια, τα υψηλά ιδεώδη αλλά και το συντηρητισμό.

Αν δεις όνειρο ότι λιμάρεις τα νύχια σου, να περιμένεις καυγάδες είτε στην οικογένεια είτε με το σύντροφό σου και πιθανώς χωρισμό.

Τα σπασμένα ή τα ξεθωριασμένα νύχια προμηνύουν ασθένεια και επαγγελματική αποτυχία.

Σχόλια3

Ελεάννα

πριν από 1 χρόνο 1 μήνας

Εάν δούμε ότι μας πέφτουν τα ψεύτικα νύχια τζελ όμορφα και μας μένουν τα φυσικά μας κοντά;