Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Οικογένεια

Τα όνειρα με οικογένειες συνήθως απεικονίζουν ακριβώς τις πραγματικές καταστάσεις που βιώνουμε στις οικογένειες μας. Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης.

Γενικά, αν δεις όνειρο με οικογένεια, αυτό ουσιαστικά είναι συμβολισμός της ευτυχίας και της γαλήνης του σπιτιού σου, αν υπάρχει φυσικά!  Ετσι, αν δεις μια ευτυχισμένη οικογένεια, το ίδιο θα συμβεί και στην πραγματική σου ζωή.

Από την άλλη πλευρά, όμως, αν δεις στο όνειρό σου μια προβληματική οικογένεια, με φωνές και νεύρα, κάτι αντίστοιχο να περιμένεις και στη δική σου. Ετσι, αν ονειρευτείς μια δυστυχισμένη οικογένεια, ή μια οικογένεια με αρρώστια, το ίδιο θα συμβεί και σε εσένα.

Αν δεις όνειρο με λεφτά στην οικογένεια, σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχίες στο επάγγελμά σας και θα φέρετε χρήματα στην οικογένειά σας.

Αν ονειρευτείς την οικογένεια στο σπίτι σου, αυτό ερμηνεύεται ως καλός οιωνός για τύχη και θετικές εξελίξεις. Αν όμως δεις μια οικογένεια σε ξένο σπίτι ή σε σπίτι πεθαμένου, αυτό προοιωνίζει δυσάρεστες καταστάσεις. Αν ο πεθαμένος όμως μιλά στην οικογένεια σου, τότε κάποιο μήνυμα θα λάβεις ή κάποια δουλειά έχεις αφήσει χωρίς να την τελειώσεις.

Αν δεις την οικογένεια σου στο κρεβάτι, το όνειρο αυτό συμβολίζει το πάθος και τις απολαύσεις, που θα έχεις στην οικογενειακή σου ζωή.

Τέλος, αν μια νέα ανύπαντρη κοπέλα δει μεγάλη οικογένεια, ο ονειροκρίτης το ερμηνεύει ως μάλλον κακό οιωνό. Την περιμένουν δύσκολες μέρες.

 

Σχόλια