Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ρόδα

Η ρόδα και γενικότερα ο τροχός είναι σύμβολο της κίνησης και της αλλαγής, του ρίσκου και των νέων αποφάσεων. Στα όνειρα, η ρόδα και ο τροχός είναι οιωνοί, άλλοτε καλοί και άλλοτε κακοί, για την πορεία της ζωής μας.

Έτσι, κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ρόδες αυτοκινήτου ή μηχανής να είναι ακίνητες, σημαίνει πως θα προσπαθήσεις να αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου χωρίς όμως ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα και τελικά μπορεί να στενοχωρηθείς.

Για τις παντρεμένες γυναίκες, μια ακίνητη ή αραχνιασμένη ρόδα στο όνειρο είναι σύμβολο στασιμότητας και βαριεστημάρας στο γάμο.

Αν όμως είσαι γυναίκα που μόλις χώρισε και δεις μια ρόδα ή έναν τροχό να γυρίζει ή ότι αλλάζεις εσύ η ίδια λάστιχο σημαίνει ότι σύντομα θα ξεπεράσεις τον πρώην σου και θα βρεις νέο έρωτα.

Αν είσαι νέος και δεις στο όνειρό σου μια ακίνητη ρόδα ή τροχό, σημαίνει ότι οι αποφάσεις που έχεις λάβει για να τη ρότα της ζωής σου είναι λανθασμένες και θα σε οδηγήσουν σε περιπέτειες. Πρέπει να προσέξεις τις συμβουλές που δέχεσαι από πρόσωπα που παριστάνουν τους φίλους.

Αν δεις στο όνειρό σου να είσαι πάνω σε ρόδα του Λούνα Παρκ, σημαίνει ότι θα περάσεις ευτυχισμένες στιγμές που όμως θα διαρκέσουν πολύ λίγο και σύντομα θα αντιμετωπίσεις δυστυχία.  Και πάλι όμως, με δική σου επιμονή και λίγη τύχη τα πράγματα θα ξαναφτιάξουν.

Αν ονειρευτείς μια χαλασμένη ρόδα αυτοκινήτου ή ότι αλλάζεις το σκασμένο λάστιχο του αυτοκινήτου σου, είναι οιωνός για δυσκολίες που θα έρθουν στην προσωπική σου ζωή, τις οποίες όμως  με λίγη υπομονή θα καταφέρεις να ξεπεράσεις.

Αν δεις στο όνειρό σου τις ρόδες του ποδηλάτου σου να γυρίζουν, να ξέρεις ότι η ζωή σου θα σου φέρει δυσκολίες αλλά με επιμονή θα βγεις νικητής.

Σχόλια