Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ρολόι

Όταν δεις ρολόι να δουλεύει, σημαίνει τύχη. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να αγοράζεις ρολόι, πρέπει να βάλεις σε τάξη τις υποθέσεις σου και τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Όταν βλέπεις ρολόι το οποίο δουλεύει και λέει σωστά την ώρα, οι δουλειές σου θα έχουν μεγάλη επιτυχία, ενώ όταν δεις ότι δεν δουλεύει θα συμβεί το αντίθετο. Για τους επαγγελματίες, η σωστή ώρα στο ρολόι ειναι προμήνυμα για χρήματα. Ενώ ένα χαλασμένο ρολόι ειναι δείγμα ότι θα έχετε αναδουλειές.

Το σπασμένο ρολόι σημαίνει απώλεια χρημάτων και χρόνου. Το σταματημένο ρολόι σημαίνει ακαταστασία, σε όλους τους τομείς. Αν ονειρευτείτε ρολόι, είναι προμήνυμα ευημερίας και καλά οργανωμένης κερδοσκοπίας.

Το να δείτε πως κοιτούσατε επίμονα την ώρα, σημαίνει ότι οι προσπάθειες σας θα συναντήσουν σκληρή αντίδραση των αντιπάλων σας.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι σπάσατε το ρολόι σας, θα πρέπει να αναμένετε απώλεια και στενοχώρια.

Αν δείτε πως σας έπεσε το κρύσταλλο από ρολόι, είναι προμήνυμα απροσεξίας ή ανεπιθύμητης επίσκεψης.

Για μια γυναίκα, το να δει ότι έχασε ρολόι, είναι σημάδι οικογενειακής ανησυχίας. Για τις φρεσκο-παντρεμένες είναι ίσως οιωνός για προβλήματα στη σχέση τους. 

Αν δείτε ότι κλέψατε ρολόι, είναι σημάδι πως κάποιος εχθρός σας θα προσπαθήσει να σπιλώσει την υπόληψη σας.

Το να ονειρευτείτε ότι δωρίζατε ρολόι, είναι προμήνυμα ότι τα ενδιαφέροντα σας θα σημειώσουν κάμψη.

Αν δεις συγγενικό σου πρόσωπο να σου δίνει το ρολόι του, αυτό είναι οιωνός για θάνατο ή για ανησυχία που έχεις για την υγεία του συγκεκριμένου προσώπου. 

Αν ο συγγενής που σου δίνει ρολόι στο όνειρό σου είναι ήδη νεκρός τότε αυτό είναι δείγμα της αγάπης που έχεις για το πρόσωπο αυτό και της στενοχώριας σου από την απώλειά του.

Αν ονειρευτείτε πως είδατε ρολόι του τοίχου, σημαίνει κίνδυνο από κάποιον εχθρό. Αν το ακούσατε να χτυπάει, θα λάβετε δυσάρεστα νέα. Ίσως μάθετε πως πέθανε κάποιος φίλος.
 

Σχόλια