Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Τηλέφωνο

Αν ονειρευτείτε τηλέφωνο, είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωπος με αγνώστους που θα σας πλήξουν σοβαρά και θα αναμιχθούν στις υποθέσεις σας.

Για μια γυναίκα που θα δει στον ύπνο της ότι μιλά στο τηλέφωνο σημαίνει ότι θα γίνει αντικείμενο ζήλιας, αλλά θα τα καταφέρει να ξεφύγει από τις κακές επιδράσεις.

Αν δεν μπορούσε να ακούσει καλά στο τηλέφωνο, είναι μια προειδοποίηση ότι κινδυνεύει να κατηγορηθεί και να χάσει τον εραστή της.

Επίσης κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα ακούσεις κάποια είδηση χωρίς να είναι ξεκάθαρο  αν θα είναι ευχάριστη ή δυσάρεστη.

Σχόλια3

Βαλεντινα

πριν από 9 χρόνια

Συχνα ονειρευομαι στον υπνο μου τηλεφωνο..ειναι το πιο συνηθισνενο μου ονειρο..το ονεορευομαι χρονια...ποτε βλεπω συσκευη τηλεφωνου αλλοτε να χτυπαει και αλοτε οχι..ποτε ακαθοριστη ομιλια χωρις να καταλαβαινω τιποτε, παντως βλεπω συχνα οτι μλαω στο τηλεφωνο.Το ακουω ομως και διαμεσου υπνου και ξύπνιου..συνηθως τις πρωινες ωρες..οπως και με το κουδουνι που σας εχω γραψει..που νομιζω οτι το ακουω στον ξιπνιο μου, ετσι κσι με το υτηλεψωνο παθενω το ίδιο κ θελω εκεινη τιν ωρα να υρεξω να το σηκωσω αλλα συνηδσιτοποιω πως ειναι ονειρο.Σημερα ειδα στον υπνο μου πως μιλουσα με μια θεια μου που εχσι φυγει για παντα στην ελλαδα πριν τρις μηνες κ θυμαμαι κσλα τι λεγαμαι.Λοιπον ειδα οτι την πηρα τηλεφωνο εδω στο σπιτι της στη γερμανια ταχα γυρισε παλι στη γερμανια κ τις ελεγα πως ηρυε παλι επανω κ αυτη μου ειπε γιατι δεν με πηρατε ενα τηλσφωνο ουτε και εγω σας πηρα κ θυμαμαι τις ειπα και συλληπητηρια για τον πατερα της που πεθανε τωρα προσφατα κ αν θελει να μιλησει με τη μανα μου.Τι να σημαινει το τηλεφωνο στο υπνο μου?