Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Φέρετρο

Διφορούμενο όνειρο. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς φέρετρο και δεν είσαι παντρεμένος σημαίνει ότι σύντομα θα έχεις γάμο.

Επίσης, αν ονειρευτείς ότι είσαι ξαπλωμένος μέσα σε φέρετρο, θα έχεις μακροβιότητα και δεν θα υποφέρεις από πολύ σοβαρές αρρώστιες στη ζωή σου.

Κατά μία άλλη ερμηνεία αν δεις φέρετρο και λυπημένους ανθρώπους σύντομα θα έχεις μια κακοτυχία και μεγάλη στενοχώρια.

Αν δεις συγγενή ή αγαπημένο σου πρόσωπο, που δεν έχει πεθάνει αλλά αντιμετωπίζει δυσκολίες πιθανώς στην υγεία του, να βρίσκεται ξαπλωμένο μέσα σε φέρετρο αυτό είναι σημάδι ότι η συμμετέχεις στις δυσκολίες του προσώπου αυτού και η σκέψη αυτή σε στενοχωρεί.

Αν δεις φέρετρο να καίγεται από μεγάλη φωτιά, αυτό είναι προμήνυμα ότι θα ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες. Για τους αρρώστους, αυτό το όνειρο θεωρείται δείγμα ότι θα γίνουν γρήγορα καλά.

Σχόλια3

Ειρήνη

πριν από 5 χρόνια 6 μήνες

Ονειρεύτηκα την γιαγιά μου μέσα σε ένα μικρό σκουρόχρωμο φέρετρο αλλά μου μιλούσε ήταν χαρούμενη και στο τέλος με αγκάλιασε. Της μίλησα και εγώ και τις είπα να μην με ξεχάσει και να έρχεται και της είπα να έρθει στον μαιευτήριο Όταν θα γεννήσω(Δεν ξέρω γιατί τις το είπα αυτο, δεν ειμαι έγκυος ). Εγώ ήμουν λυπημένη και στεναχωρημένη που έβλεπα το σώμα της μέσα σε ένα μικρό φέρετρο χώρια να χωράει καλά καλά.