Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Χιόνι

Το όνειρο με χιόνι μην το φοβάσαι, γιατί το χιόνι το λευκό δηλώνει την αγνότητα, τον ανεπιτήδευτο έρωτα και τη χαρά του παιχνιδιού. Αντίθετα να φοβάσαι τη χιονοθύελλα ή το βρώμικο χιόνι.

Έτσι, κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς να χιονίζει πολύ και συ να είσαι στη μέση, χωρίς όμως να είναι χειμώνας, σημαίνει ότι θα έχεις πολλές δυσκολίες είτε οικονομικές είτε οικογενειακές και πιθανώς να χάσεις πολλά λεφτά από κάτι που ξεκινάς τώρα ή από κάτι που σου προτείνουν κάποιοι φίλοι.

Επίσης, το βρώμικο χιόνι στο όνειρο σημαίνει στενοχώρια και απιστίες στο γάμο ενώ το χιόνι με αίμα ή κόκκινο χιόνι σημαίνει ότι έρχεται μεγάλη στενοχώρια και θα χάσεις από θάνατο κάποιον που αγαπάς και είναι άρρωστος.

Αντίθετα, αν ονειρευτείς λευκό χιόνι, αυτό είναι το αιώνιο σύμβολο της χαράς και του έρωτα. Αν έχεις δεσμό, το λευκό απαλό χιόνι σημαίνει ότι ο καλός σου θα σου προσφέρει ένα δαχτυλίδι και θα σου κάνει πρόταση γάμου. Αν είσαι ήδη παντρεμένη, το λευκό χιόνι σημαίνει ότι θα πάρεις μεγάλη χαρά από τον άντρα σου. Αν έχετε καιρό να κάνετε σεξ, ίσως να ήρθε η ώρα...

Τέλος, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να μαζεύεις χιόνι, θα τσακωθείς είτε με τους συνεργάτες σου είτε με τους γονείς σου.

Σχόλια