Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ωκεανός

Ο ωκεανός στο όνειρο μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και τα συναισθήματα που νιώθουμε. Δείτε μερικές από τις πιο συχνές ερμηνείες.

Γενικά, ο ωκεανός στα όνειρά μας συμβολίζει το υποσυνείδητο και τις κρυφές επιθυμίες και συναισθήματα μας. Μπορεί επίσης να συμβολίζει το ταξίδι, την ανακάλυψη, και την αυτογνωσία.

Αν δείτε όνειρο με έναν ήρεμο ωκεανό, ο ονειροκρίτης λέει πως οι δουλειές σας θα πάνε πολύ καλά. Αν όμως δείτε φουρτούνα τότε (όπως και στα όνειρα με θάλασσα γενικά), σημαίνει ότι θα έχετε πολλά βάσανα, στενοχώριες και πιθανότατα αρρώστιες.

Υπάρχει και μια άλλη ερμηνεία για τις γυναίκες. Κατά τον ονειροκρίτη, μια γυναίκα που βλέπει θάλασσα και ωκεανό, ουσιαστικά βλέπει τον εαυτό της.  Αν είναι ήρεμος ο ωκεανός και γαλανή η θάλασσα, η γυναίκα αυτή είναι ένας ήπιος και ήρεμος χαρακτήρας, γεμάτος στοργή και αγάπη. Αν είναι φουρτουνιασμένη θάλασσα, η γυναίκα αυτή που τη βλέπει, είναι ικανή να προκαλέσει καταστροφές.

Αν βλέπετε τον ωκεανό στον όνειρό σας και αισθάνεστε φόβο ή ανησυχία μπορεί να ανησυχείτε για το μέλλον ή να αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση στη ζωή σας.Αντίθετα, αν δείτε τον ωκεανό και αισθάνεστε ηρεμία ή χαλάρωση, έχετε ανάγκη για ξεκούραση ή ανανέωση.

Αν ονειρευτείτε ότι είστε στον ωκεανό και ψαρεύετε, μπορεί να προσπαθείτε να βρείτε κάτι που λείπει στη ζωή σας.

Αν δείτε τον εαυτό σας να κολυμπάει σε ένα μεγάλο ωκεανό, είναι δείγμα ότι θα αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας ή θα ανακαλύψετε νέες πτυχές του εαυτού σας.  Αν όμως ονειρευτείτε πως πέφτετε εσείς οι ίδιοι στον ωκεανό και πνίγεστε, κάποιο κακό θα σας βρει.

Αν δείτε στο όνειρό σας άλλους ανθρώπους στον ωκεανό, αυτό μπορεί να συμβολίζει τις σχέσεις σας και τις συναναστροφές σας. Αν οι άνθρωποι είναι φίλοι ή οικογένεια, αυτό μπορεί να συμβολίζει την ανάγκη για σύνδεση και υποστήριξη. Αν οι άνθρωποι είναι άγνωστοι ή εχθρικά, αυτό μπορεί να συμβολίζει ότι νιώθετε ανασφάλεια ή αίσθηση απομόνωσης στις δουλειές σας.

Αν ονειρευτείτε ότι κοιτάτε τον ωκεανό και βλέπετε ένα πλοίο να απομακρύνεται είναι δείγμα ότι νιώθετε χαμένοι ή απογοητευμένοι. Αν όμως ονειρευτείτε πολλά καράβια στον ωκεανό, θα έρθουν μέρες ευτυχισμένες στην οικογένειά σας.

Τα χρώματα του ωκεανού

Το χρώμα του ωκεανού μπορεί να δώσει επιπλέον πληροφορίες για την ερμηνεία του ονείρου. Ένας μπλε ωκεανός συμβολίζει την ηρεμία και την ειρήνη, ενώ ένας μαύρος ωκεανός συμβολίζει το φόβο και το άγχος. Ένας ωκεανός με κύματα συμβολίζει τα συναισθήματα και ίσως υποδηλώνει φοβία για κάποια σχέδια.

Σχόλια