Γάμος

Καλημέρα, είδα στον υπνό μου, οτι ετοιμαζόμουν να παντρευτω, αλλά δεν ημουν καθολου ευτυχισμενη. Δεν τον ενοιωθα δικο μου ανθρωπο...Δεν ημουν καθολου ευτυχισμενη. Δεν νομιζω να ειδα και την συνεχεια, αν τελικα εγινε ο γαμος, το μονο που θυμαμαι ειναι οτι πηγαμε να χορεψουμε νησιωτικα σε καποια στιγμη και ενω θεωρητικα ηξερε να χορευει, στην πραξη δεν τα ηξερε τα βηματα και ελεγε οτι εγω δεν τα ηξερα!! (μπορει να μην εχει και καμια σημασια αυτο!!) Τι σημαινεί το ονειρο μουυυ? Ευχαριστω εκ των προτέρων!
Μαρία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το χέρι και τα χέρια μας γενικότερα είναι εργαλεία που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους μεταξύ τους. Αλλη εντύπωση αφήνουν τα βρώμικα χέρια, άλλη τα σκληραγωγημένα χέρια και άλλη εντύπωση δίνουν τα χέρια μιας γυναίκας.

Γενικά τα όνειρα με παιχνίδια είναι καλά όνειρα.  Αν ονειρευτείς ότι παίζεις με παιδικά παιχνίδια θα έχεις ηρεμία, χαρές και κέρδη στην οικογένεια και την επαγγελματική ζωή σου αντίστοιχα.

Αν δεις όνειρο ότι κάνεις αγιασμό στο σπίτι σου, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι το άδικο και πρέπει να επανορθώσεις.

Τα όνειρα με βροχή είναι γενικά καλά όνειρα, αρκεί να δείτε ήρεμη βροχούλα. Αν ονειρευτείτε όμως καταιγίδα να λυσσομανάει ή λασποβροχή τα πράγματα δεν θα είναι τόσο καλά.

Τα χειροκροτήματα στα όνειρα έχουν πολλές διαφορετικές ερμηνείες και η ακριβής ερμηνεία εξαρτάται από τις λεπτομέρειες του ονείρου. Δείτε τις επικρατέστερες ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για τα όνειρα με χειροκρότημα.