Το άσπρο σκυλάκι μου

Γειά σας, εγώ είδα στον υπνο μου τον σκύλο μου που είναι άσπρος να κουτσαίνει και παρόλα αυτά ήταν χαρούμενος. Κούτσαινε και προσπαθούσε να έρθει προς την μεριά μου. Εγώ τον πλησίασα του έπιασα το πατουσάκι που είχε πρόβλημα το πόνεσε λίγο και ο σκύλος μετά από λίγο έφυγε. Μετά ξαναέκανα πάλι το ίδιο και φροντίζοντάς το σκυλάκι (που έχω και στην πραγματικότητα) θεραπεύτηκε και έτρεχε πολύ χαρούμενο σε μία λαμπερή πλατεία. Δίπλα μου ήταν η μητέρα μου και μου έλεγε ότι όσο έλειπα έχε ένα ειδικό πρόβλημα στο πόδι...δεν μου είπε ξεκάθαρα το όνομά του και εγώ την ίδια στιγμή σκεφτόμουν ότι ήθελε κούρεμα το σκυλάκι μου...που θέλει και στην πραγματικότητα. Τέλος άρχισα πάλι να το φροντίζω και να το χαιδεύω και από την αριστερή πλευρά μου με παρακολουθούσε ο πρώην μου με απορία και μετά από λίγο χαμογελώντας.
Demy24

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σφουγγάρι στον ύπνο σου, πρέπει να προσέξεις. Οι δουλειές σου θα πάρουν επικίνδυνη τροπή  και πιθανόν να χάσεις λεφτά ή και την ίδια την εργασία σου.

Όταν κάποιος βλέπει στα όνειρά του ψηλούς άνδρες και γυναίκες, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως θεωρούνται καλά όνειρα.

Τα αυτοκίνητα θεωρούνται δείγμα πλούτου και κοινωνικής καταξίωσης. Όμως συχνά ισχύει το αντίθετο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με αυτοκίνητο.

Τα όνειρα με ψωμί θεωρούνται γενικά πολύ καλό σημάδι και δηλώνουν ότι θα έχετε ευημερία, πλούτη και καλή υγεία.

Οι ωτασπίδες είναι ένα απλό εργαλείο για τα αυτά, για να έχουμε την ησυχία μας και να μην ακούμε θόρυβο. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις ωτασπίδες στο όνειρο!

Στην πραγματική ζωή, η αναπηρία συνήθως θεωρείται κακοτυχία και παρόμοια εξηγείται και στα όνειρα αν δεις κάποιον ανάπηρο ή κουτσό.