Ντοματιές

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείς πως ανάβεις αναπτήρα, αυτό σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει μεγάλη ευτυχία στον ερωτικό και σεξουαλικό τομέα.

Επίσης, αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί ότι δίνει αναπτήρα σε έναν ένα ωραίο άντρα αυτό είναι οιωνός για μια νέα γεμάτη έρωτα σχέση.

Αν ονειρευτείς ένα ταμείο, θα ακούσεις ευχάριστα νέα και το πιθανότερο είναι ότι θα πάρεις λεφτά απρόσμενα, από εκεί που δεν το περίμενες.

Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι εργάζεσαι σαν ταμίας.

Αν δεις ότι το ταμείο είναι άδειο, πρέπει να προσέξεις γιατί καποιοι επιχειρούν να σε εξαπατήσουν.

 

Αδέρφια ενωμένα, σπίτια ευτυχισμένα, λέει το ελληνικό ρητό και επίσης, μια άλλη παροιμία λέει: “Τ’ αδέρφια όταν σμίγουνε, τριαντάφυλλα ανθισμένα”. Πως εξηγούνται όμως τα όνειρα στα οποία βλέπουμε τον αδερφό ή την αδερφή μας;

Αν δεις στο όνειρό σου μελιτζάνες ή ονειρευτείς ότι ότι αγοράζεις μελιτζάνες, και είσαι γυναίκα να περιμένεις ότι θα σου γίνει ερωτική εξομολόγηση.

Αν ονειρευτείς μελιτζάνες που κρέμονται πάνω στο φυτό, αυτό είναι οιωνός για ευτυχία, προκοπή και πραγματοποίηση όλων των προσδοκιών σου.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με γάμο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κακά όνειρα που προμηνύουν ατυχίες, αρρώστιες και παρεξηγήσεις. Υπάρχουν ευτυχώς και ορισμένες εξαιρέσεις.

Η ζωγραφική, η τέχνη της παραγωγής μιας πραγματικής φανταστικής εικόνας, είναι ίσως η αρχαιότερη από τις καλές τέχνες. Τι ερμηνεία δίνει όμως ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου ζωγραφίζουμε ή όταν βλέπουμε κάποιον να ζωγραφίζει;