φιλιά

γεια σας ειδα στο υπνο οτι ημουν εξω απο το σχολειο μου , κ αναρωτιουμουν τι εκανα εκει αφου έχω τελειώσει το σχολείο και στο όνειρο και στην πραγματικότητα εδώ κ 5 χρόνια κ περίμενα κάποιον κ βλέπω 2 κυρίες να μιλάνε για το άτομο που περίμενα κ να θέλουν να του κάνουν κακό και τρέχω μέσα στο σχολείο κ βλέπω ότι περίμενα το αγόρι που μου αρέσει (στην πραγματικότητα) και του φωνάζω τον συναντάω κ του λεω πρέπει να φύγουμε κ πάω να κατέβω τα σκαλιά και τα βλέπω γεμάτα πίσσα κ μου δίνει το χέρι του και τα περνάω τα σκαλιά! και ερχεται κοντά μου κ μου λέει νόμιζα οτι δεν μπορουσες να ζήσεις χωρις εμένα ή κανω λάθος και με ακουμπάει κ μου δίνει φιλί στο κεφάλι, ένιωσα μια ζεστασιά και χαμογελούσα και του έλεγα δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα αλλά πρέπει να φύγουμε απ εδώ και εκεί ξύπνησα σημαίνει κάτι;
φαιη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η πασχαλιά είναι ένας αρωματικός θάμνος με χαρακτηριστικά μωβ λουλούδια, που ανθίζει τις μέρες περίπου του Πάσχα και για αυτό λέγεται και πασχαλιά. Ο ονειροκρίτης θεωρεί αυτά τα λουλούδια συνδεδεμένα με τον έρωτα.

Το τσουνάμι είναι ένα φαινόμενο με τεράστια θαλάσσια κύματα που έρχονται στις ακτές και συμβαίνει συνήθως μετά από κάποιο σεισμό. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τσουνάμι.

Το πετρέλαιο ειναι το ορυκτό από το οποίο παράγουμε άπειρα χρήσιμα προϊόντα, καύσιμα και πρώτες ύλες. Πως εξηγεί όμως ο ονειροκρίτης το πετρέλαιο στο όνειρο;

Πολύ κακό όνειρο! Η σαμπάνια μπορεί να είναι ένα ωραίο ποτό, που το απολαμβάνουμε στις γιορτές, αλλά στα όνειρά μας έχει εντελώς αντίθετη ερμηνεία.

Αν δεις στο όνειρο ένα ταβάνι, αυτό συνήθως είναι καλό οιωνός με ορισμένες εξαιρέσεις.