Είδα την πεθαμένη μητέρα μου

Είδα την μητέρα μου που έχει πεθάνει εδώ και 5 χρόνια να είναι μαζί μου ζωντανή και να μαθαίνουμε οτι θα πεθάνει. Μου λέει οτι πριν πεθάνει θέλει να παει στη Σύρο. (Στην πραγματικότητα όσο ζούσε δεν είχε εκφράσει ποτέ την επιθυμία να παει εκεί, η Σύρος με το μόνο που έχει σχέση έιναι με την επιθυμία μου ο ανιψιός μου να έμπαινε φέτος στο Πανεπιστήμιο της Σύρου). Στην συνέχεια στο όνειρο εγώ φυσικά αναστατώνομαι μιλάω με την αδελφή μου στο τηλέφωνο την ειδοποιώ ότι Μαμα μας θα πεθάνει και μετά είμαστε οι 3 μας και προσπαθούμε να κανόνίσουμε το ταξίδι στη Σύρο και ταυτόχρονα τα διαδικαστικά της κηδείας (έγγραφα που μας ζητήσανε κλπ). Πάμε και σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο οι 3 μας και μας λένε οτι δεν μπορούμε να φύγουμε σήμερα και να περιμένουμε την επομένη, όμως αγχωνόμαστε διότι μοιάζει να μην έχουμε χρόνο. Κάπως έτσι τελειώνει το όνειρο. Τί σημαίνει; Γενικά την μητέρα μου την βλέπω πολύ συχνά στον ύπνο μου από τότε που πέθανε.
Αλίκη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να μαζεύεις σκουπίδια με το φαράσι, θα πληροφορηθείς ότι κάποιοι λένε κακόβουλα σχόλια εις βάρος σου.  Είναι άτομα του περιβάλλοντός σου είτε στην οικογένεια είτε στη δουλειά σου.

O φόνος είναι μια αποτρόπαια και κατακριτέα ηθικά και νομικά πράξη. Έτσι, όταν βλέπουμε φονικό στον ύπνο μας, ο ονειροκρίτης λέει ότι ποτέ μα ποτέ δεν είναι για καλό...

Τα κοχύλια προέρχονται από τη θάλασσα και συνήθως σχετίζονται με τη γονιμότητα, τα ταξίδια και τον έρωτα. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κοχύλια.

Ο αγώνας είναι μια πανάρχαιη έννοια, συνυφασμένη με την φύση του ίδιου του ανθρώπου να αγωνίζεται για να πετύχει κάτι. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους αγώνες στα όνειρα.

Η καλλιτεχνική έκθεση κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πνευματικές ανησυχίες.

Η έκθεση βιομηχανικών προϊόντων φανερώνει το θετικό σου πνεύμα.

Ο λαγός είναι ένα χαριτωμένο ζώο που φημίζεται για την ταχύτητά του. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε λαγούς.