Εικόνα Αγίου

Είδα όνειρο ότι ενώ έκανα ποδήλατο δίπλα σε ένα ξανθό κοριτσάκι που επίσης έκανε ποδήλατο, είδα μια τεράστια εικόνα Αγίου στον ουρανό και ανέμιζε σαν σημαία. Επίσης στα αριστερά της εικόνας ήταν ένα τεράστιο φωτεινό σπαθί με τη μύτη προς το έδαφος. Νομίζω, και ότι πάνω στην εικόνα είδα το όνομα Ραφαήλ.
Ιωάννης

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 7 μήνες

Ιωάννη, το όνειρο σου είναι πολύ καλός οιωνός. Καταρχήν, το ποδήλατο δίπλα στο κοριτσάκι σημαίνει πως οι ελπίδες σου θα πραγματοποιηθούν και οι δουλειές σου θα πάνε καλά. Είδες όμως και την εικόνα του Αγίου στον ουρανό. Και ο Άγιος στο όνειρο είναι πάντα σημάδι ευλογίας, ευτυχίας και ότι θα έχεις απολαβές (πνευματικές ή υλικές).

 

 

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα χαρτονομίσματα στα όνειρά μας, έχουν διάφορες ερμηνείες, αλλά συνήθως αντιπροσωπεύουν την αξία, την επιτυχία, τον πλούτο ή την οικονομική ασφάλεια.

Ο άγγελος παραδοσιακά συμβολίζει ότι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει στον κόσμο, ενώ παράλληλα θεωρείται ότι μεταφέρει το λόγο του Θεού. Στα όνειρα μας, ο άγγελος -όπως και η Παναγία- συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Τα όνειρα με τσάντα έχουν διαφορετική ερμηνεία από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το είδος και την ποιότητα της τσάντας. Δείτε πως εξηγούνται τα όνειρα με τσάντες.

Η κατσαρόλα είναι ένα σκεύος μαγειρικής που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά. Στα όνειρα συμβολίζει συχνά αυτά που έχουμε ή αυτά που μας λείπουν. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κατσαρόλες.

Η ζυγαριά είναι το εργαλείο με το οποίο μετράμε μια ποσότητα και συνήθως είναι η μέτρησή της που οδηγεί σε αποφάσεις, οικονομικές ή προσωπικές. Στα όνειρα, η ζυγαριά είναι σύμβολο προτάσεων, συμφωνιών αλλά και αλλαγής πορείας.

Τα όνειρα με ποτάμι ερμηνεύονται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του ποταμιού.