Περίεργο όνειρο...

Είδα στο όνειρο μου ότι άνοιξα την πόρτα της τουαλέτας και βρήκα τον άντρα μου που μόλις είχε βιάση την κόρη μας και κάταγε σκατά στα χεριά του … Γενικώς δε δίνω σημασία, αλλά αυτό το όνειρο με προβλημάτισε
Ευαγγελία

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 6 μήνες

Ευαγγελία, το όνειρό σου με βιασμό είναι βέβαια άσχημο και ίσως κακός οιωνός. Ίσως όμως απλά να έχεις υποστεί ψυυχολογική πίεση από τυχόν οικογενειακά προβλήματα και το υποσυνείδητο σου τα προβάλλει σε τέτοιες αποτροπαιες πράξεις. Προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα ή να ξεπεράσεις τις δυσκολίες.

 

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής το όνειρο με τετράδιο δεν έχει καμιά σημασία συνήθως -- εκτός από άγχος για τα μαθήματά σου. Για τους υπόλοιπους όμως που θα ονειρευτούν τετράδιο ή τετράδια, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις και ερμηνείες.

Αν ονειρευτείς ένα ταμείο, θα ακούσεις ευχάριστα νέα και το πιθανότερο είναι ότι θα πάρεις λεφτά απρόσμενα, από εκεί που δεν το περίμενες.

Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι εργάζεσαι σαν ταμίας.

Αν δεις ότι το ταμείο είναι άδειο, πρέπει να προσέξεις γιατί καποιοι επιχειρούν να σε εξαπατήσουν.

 

Πέτρες λέμε όλα τα υλικά που δημιουργούνται από γεωλογικές διαδικασίες και προέρχονται από πετρώματα. Τις βλέπουμε παντού γύρω μας, και είναι λογικό να τις δούμε και στα όνειρά μας. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πέτρα και λίθους.

Η Φανουρόπιτα είναι παραδοσιακό γλυκό που φτιάχνουμε στις 27 Αυγούστου. Δείτε τι συμβολίζει η φανουρόπιτα και πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φανουρόπιτα.

Αν στο όνειρό σου παρατηρείς το γαλαξία, τότε θα έχεις μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σου.