Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Φαντάρος

Γενικά τα όνειρα με στρατό δεν είναι καλοί οιωνοί. Συνήθως υποδηλώνουν στενοχώριες, και είναι προμηνύματα για κινδύνους και ίσως αρρώστιες. Όμως τα όνειρα με φαντάρους έχουν διαφορετική, καλύτερη ερμηνεία.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς φαντάρο στον ύπνο σου, σημαίνει ότι έχεις μεν προβλήματα στον συναισθηματικό τομέα αλλά αν δείξεις υπομονή, όλα θα πάνε καλύτερα. Αν ο φαντάρος που θα δεις είναι ο άντρας ή ο αγαπημένος σου, το όνειρο δείχνει ότι σε σκέφτεται.

Αν δεις στο όνειρο σου έναν οπλισμένο φαντάρο να φυλάει σκοπιά, σημαίνει ότι έχεις προστασία ή ότι νιώθεις ανασφάλεια χωρίς λόγο γιατί υπάρχουν άνθρωποι που σε προσέχουν.

Αν δεις στο ονειρο σου μαζεμένους φαντάρους να γελάνε ή να γλεντάνε, σημαίνει ότι θα έχεις συνάντηση σύντομα με αγαπημένα σου πρόσωπα ή παλιούς φίλους.

Αν δεις φαντάρο σε φυλακή, σημαίνει ότι κάποιες πράξεις που σκέφτεσαι να κάνεις ή έχεις κάνει ήδη θα γυρίσουν εναντίον σου και θα πληρώσεις το τίμημα.

Το όνειρο γίνεται κακό αν δεις φαντάρους να πολεμάνε ή να σκοτώνονται. Τότε σημαίνει συμφορές και καταστροφή είτε στα οικονομικά σου είτε στην οικογένεια.

Το ίδιο όνειρο έχει πολύ χειρότερη ερμηνεία αν δεις πολλούς φαντάρους να σκοτώνονται σε πόλεμο ή στρατό ολόκληρο να βρίσκεται σε αταξία, να οπισθοχωρεί και να χάνει. Τότε αυτό το όνειρο είναι προμήνυμα για θάνατο...

Σχόλια1

Αναστάσιος

πριν από 10 μήνες

Καλησπέρα.Είδα χθές τα χαράματα στον ύπνο μου,ότι ήμουν φαντάρος στον Έβρο και ήμουν σε ένα φυλάκιο μια ανάσα από τα σύνορα με την Τουρκία,και την ώρα που έκανα περίπολο νύχτα,πέρασα παράνομα στην Τουρκία.Πρίν δύο χρόνια έτυχε να είμαι φαντάρος σε μονάδα του Έβρου δύο ώρες πιο κάτω από το διδυμότειχο και μισή ώρα πιο πάνω από τις φερες που παρουσιάστηκα.Τι μπορεί να σημαίνει;