σε εν στενο κοντα στο σπιτι μου

πηγαινα σε μια καντινα να αγορασω καφε για μια φιλη μου στο δρομο τον υπια.μετα κοντα στο στενο που πηγαινα για το σπιτι ηταν σκοτεινα μου επιτεθηκαν κατι σκυλια ,το ενα μαλιστα ηταν πολυ αγριο οταν του ειπα ξουτ 2 με 3 φορες εφυγε.μετα ειδα μια κυρια μεγαλης ηλικιας και ειχε μια καντινα παλι ,λιγο πιο πανω απο το σπιτι μου ,πηγα κοντα της μηπως αγορασω τιποτα για να φαω,αυτη κραταγε ενα μεγαλο ξυλο μολις ηρθανε παλι σκυλια αυτη τα εδιωχνε με το ξυλο μετα φευγοντας μου επιτεθηκε παλι σκυλος αγριος ,οταν του φωναξα εφυγε και νομιζω συκωσα και το ποδι μου ,αυτη τη φορα ηταν πολυ πιο αγριος απο τις προηγουμενες φορες και φοβηθηκα πολυ.Μετα οταν πηγα σπιτι εσκιζα κατι περιοδικα πολυχρωμα και τα εβαλα πανω σε ενα ασπρο σεντονι τα οποια με θυμο ηθελα να τα πεταξω αλλα κατι με αργοπορουσε ...
ΔΗΜΗΤΡΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με φαντάσματα και πνεύματα δεν είναι καλά όνειρα. Αντίθετα, αν δειτε φάντασμα στον ύπνο σας πρέπει να πάρετε προφυλάξεις γιατί κάποια συμφορά έρχεται σε εσάς και τους δικούς σας, ενώ είναι σε κίνδυνο η όποια περιουσία έχετε.

Την έκφραση "με ζώσανε τα φίδια" την ξέρετε; Εχει αρνητική σημασία σωστά; Το ίδιο λέει ο ονειροκρίτης ότι ισχύει και αν ονειρευτείτε φίδια στον ύπνο σας. Χώρια την τρομάρα που θα πάρετε, σημαίνει πάντα ότι διακατέχεστε από άγχος και αγωνία για το μέλλον.

Το γλυκοκοίταγμα είναι κάτι που όλοι έχουμε βιώσει ή έχουμε κάνει μια φορά στη ζωή μας. Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα σχετικά όνειρα κάπως ανάλογα με ότι θα περιμέναμε στην πραγματική μας ζωή.

Στην κανονική ζωή, το γλυκό μας ανεβάζει τη διάθεση, λόγω των ζάκχαρων που περιέχει, αλλά τα όνειρα με γλυκά έχουν συνήθως εντελώς σημασία. Και συνήθως δεν είναι θετικά όνειρα, ειδικά αν τρώμε το γλυκό.

Τα κύματα είναι φυσικό χαρακτηριστικό της θάλασσας όταν έχει έστω και λίγο αεράκι. Λίγο κυματάκι είναι και όμορφο, αλλά τα μεγάλα κύματα είναι κακοκαιρία και κίνδυνος για όσους βρίσκονται στο διάβα τους. Τι σημαίνουν όμως τα κύματα στα όνειρα;

Τα δελφίνια είναι ένα από τα ζώα που συμβολίζουν τη φιλία και τη ζεστασιά, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι γίνονται εύκολα φίλοι του ανθρώπου. Κάπως έτσι, εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με δελφίνια, που θεωρούνται πολύ καλοί οιωνοί.