θάνατος του πατέρα μου

Είχα δει ότι ήμασταν στο σπίτι με την οικογένεια μου και ξαφνικά ο πατέρας μου μας είπε ότι θα πάει στο δωμάτιο μου. Και μετά μου είπαν ότι ο πατέρας μου πέθανε στο δωμάτιο μου. Θυμάμαι ότι πήγαν στο δωμάτιο να του ανάψουν το κλιματιστικό γιατί το ασθενοφόρο δεν ερχόταν να τον πιάσει και για να μην δημιουργηθεί δυσοσμία ανάψανε το κλιματιστικό. Εν το μεταξύ προσπαθούσα να ανεβώ τις σκάλες για να πάω στο δωμάτιο μου να δω τον πατέρα μου και θυμάμαι ότι ήταν έντονη η δυσοσμία όσο ανέβαινα και πιο σκοτεινά όσο πήγαινα πιο πάνω. Μετά θυμάμαι βγήκαμε έξω στη γειτονιά και περιμέναμε από στιγμή σε στιγμή το ασθενοφόρο και είδα ότι ήρθε ένα ,αλλά ήρθε για να πάρει τον γείτονα μου που πέθανε και αυτός. Θυμάμαι ότι τον γείτονα μου τον έβγαλαν έξω σε ένα άσπρο σεντόνι σκεπασμένο ,η γυναίκα του στα μαύρα και οι νοσοκόμοι να τον παίρνουν. Το πιο παράδοξο ήταν ότι μπήκα σπίτι και μου λέει ο θείος μου ότι ο πατέρας σου δεν πέθανε τελικά και τον βλέπω μπροστά μου τον πατέρα μου να μου χαμογελά. Ξύπνησα πολύ τρομαγμένος καθότι το όνειρο ήταν ιδιαίτερα έντονο.... Τι σημαίνει;;;
Σάκης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το χαλάζι είναι η χειρότερη μορφή υετού, μια και προκαλεί καταστροφές σε καλλιέργειες, αυτοκίνητα, αεροσκάφη, γυάλινες κατασκευές, ενώ η έντονη χαλαζόπτωση μπορεί να αποβεί μοιραία και για τον άνθρωπο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με χαλάζι.

Το όνειρο με δικαστήριο σημαίνει γενικά προβλήματα και ενοχλήσεις στις δουλειές σου. Ακόμα κι αν δεις απλώς την άδεια αίθουσα ενός δικαστηρίου ή το κτίριο ενός δικαστικού μεγάρου να προσέχεις γιατί αυτό το όνειρο σημαίνει πάντα αναποδιές και δυσκολίες, ειδικά στα επαγγελματικά.

Η κατσαρόλα είναι ένα σκεύος μαγειρικής που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά. Στα όνειρα συμβολίζει συχνά αυτά που έχουμε ή αυτά που μας λείπουν. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κατσαρόλες.

Τα όνειρα με οικογένειες συνήθως απεικονίζουν ακριβώς τις πραγματικές καταστάσεις που βιώνουμε στις οικογένειες μας. Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης.

Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός οιωνός.

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ένα ή περισσότερα παιδιά...