φιλί και εμετος,

Καλησπέρα, το όνειρο που θα σας διηθηγώ είναι κάπως αηδιαστικό. Είδα στον ύπνο μου ότι με φίλησε στο στόμα ένας φίλος μου (έχουμε εξαφανιστεί λίγο με αυτόν τον φίλο) και την ώρα που με φίλησε μάλλον καταλάθος μου άφησε φλέματά του μέσα στο στόμα μου. Εγώ προφανώς αηδίασα πολύ και άρχισα να κάνω εμετό, πολύ. Γενικώς τον εμετό τον βλέπω συχνά στον ύπνο μου. Αλλα δεν ειναι ανακουφιστικός, με κάνει και αισθάνομαι πιο άσχημα. ευχαριστώ πολύ για την ερμηνεία σας. Ασπασία
Aspasia

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το όνειρο με χιόνι μην το φοβάσαι, γιατί το χιόνι το λευκό δηλώνει την αγνότητα, τον ανεπιτήδευτο έρωτα και τη χαρά του παιχνιδιού. Αντίθετα να φοβάσαι τη χιονοθύελλα ή το βρώμικο χιόνι.

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια, έλεγε ένα τραγούδι. Τι νόημα έχουν όμως τα όνειρα με τσιγάρο; Ο ονειροκρίτης εξηγεί.

Γενικά το τσιγάρο στα όνειρα θεωρείται κακό σημάδι.

Οι ωτασπίδες είναι ένα απλό εργαλείο για τα αυτά, για να έχουμε την ησυχία μας και να μην ακούμε θόρυβο. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις ωτασπίδες στο όνειρο!

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να φοράς χειροπέδες, θα γνωρίσεις μεγάλους θριάμβους.

Στην δουλειά σου θα σε αναγνωρίσουν ενώ αν έχεις δική σου επιχείρηση θα βγάλεις πολλά λεφτά.

Το κρύο στο όνειρο έχει διττή σημασία και οι ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης διαφέρουν ανάλογα με τα συμφραζόμενα. Διάβασε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το κρύο στα όνειρά μας.

Όταν κάποιος βλέπει ένα όνειρο με έναν ψίθυρο, αυτό μπορεί να έχει ποικίλες ερμηνείες. Το συνολικό νόημα αυτού του ονείρου εξαρτάται από το περιβάλλον, τον χαρακτήρα του ψιθύρου και τα συναισθήματα που συνοδεύουν το όνειρο.