ΙΔΡΩΤΑΣ ΣΕ ΑΝΔΡΑ

ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΖΕΣΤΗ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΜΟΣ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΕΣΤΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΟΥΓΕΛΩΣΕΙ. ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΙ ΑΡΧΙΖΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΖΩ. (ΕΚΕΙΝΟΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΑΣΠΡΗ ΓΚΕΛΕΜΠΙΑ) ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ??
TONIA XARA

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με φωτιά έχουν βαθύτατα αμφίσημη σημασία. Η εξήγησή τους διαφέρει ανάλογα με τα συμφραζόμενα του ονείρου αλλά και ποιος βλέπει αυτό το όνειρο. Φυσικά, όσο πιο άγρια είναι η φωτιά τόσο πιο άσχημο είναι το όνειρο...

Η μπλούζα είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα ρούχα που φοράμε και ως εκ τούτου είναι συστατικό της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπλούζες στα όνειρα μας.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με γάμο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κακά όνειρα που προμηνύουν ατυχίες, αρρώστιες και παρεξηγήσεις. Υπάρχουν ευτυχώς και ορισμένες εξαιρέσεις.

Η αστυνομία στα όνειρα δεν είναι καλό σημάδι, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αξιωματικούς της αστυνομίας.  Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ώριμα φρούτα σε ένα δέντρο, είναι καλός οιωνός. Αν όμως στο όνειρο σου δεις άγουρα φρούτα, σημαίνει ότι θα απογοητευτείς από κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις σου.

Είδατε όνειρο με τραπέζι; Διαβάστε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με τραπέζι!