ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΗΜΟΥΝΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ Η ΣΚΑΘΑΡΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΓΕΝΝΟΥΣΑ.ΜΕΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ
ΕΙΡΗΝΗ

Λάουρα Σταματοπούλου

πριν από 3 χρόνια 2 μήνες

Ονειρεύτηκα, ότι πήγα σε ένα νοσοκομείο και οι νοσηλεύτριες με πήγαν να δω τους ασθενείς με κορονοιό στην εντατική. Μόλις κατεβήκαμε με τον ανελκιστήρα κάτω παρατήρησα ότι όλες οι γυναίκες που ήταν ξαπλωμένες στα κρεβάτια είτε έκαναν εμμετό με αίμα είτε ήταν κάπου πασαλιμένες με αίμα. Μόλις ρώτησα γιατί ματώνουν, μου είπε ότι ήταν φυσιολοφικό. Ξαφνικά σηκώνεται μια ξανθιά ασθενή με πατερίτσες ξύλινες που είχε αίμα στο στόμα της από το κρεβάτι και πηδάει επάνω μου. Μου λέει ότι εγώ έφταιγα που ζούσε αυτό, επειδή δεν την βοήθησα όταν μου ζήτησε την μάσκα μου για να καλύψει ότι είχε τον κορονοιό. Απειλούσε ότι θα με σκοτώσει, αλλά κανένας δεν με βοηθούσε, μόνο κοίταζαν. Ξαφνικά και οι άλλες γυναίκες σηκώθηκαν από τα κρεβάτια τους και η νοσηλεύτρια είπε,ότι καμία τους δεν είχε κορονοιό και αυτό το νοσοκομείο το χρησιμοποιεί ώς δικαιολογία, ώστε να φέρνουνε καινούργιες γυναίκες για να τις παιδεύουνε ώς που να πεθάνουνε μόνες τους από τον πόνο. Μετά ξύπνησα, επειδή έπρεπε να ξυπνήσω για το σχολείο.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με λεωφορεία και γενικά μέσα μεταφοράς συνήθως ερμηνεύονται ως προάγγελοι για γεγονότα και αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή μας. Ανάλογα με το ακριβώς συμβαίνει στο όνειρο, υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για την αντίδρασή μας σε αυτά τα γεγονότα.

Το πηγάδι συμβολίζει τη γερή και αγνή φιλία. Ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το ποτάμι που θα δεις στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει μια διαφορετική ερμηνεία.

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε τα όνειρα με θάνατο ή με πεθαμένο δε θεωρούνται πολύ άσχημα όνειρα ή ιδιαίτερα κακοί οιωνοί. Κι αυτό γιατί το να δούμε θάνατο στον ύπνο μας σημαίνει συνέχιση της ζωής ή αγωνία για κάποιο πρόσωπο που δεν έχουμε δει για καιρό.

Ααααχ, έρωτας, έρωτας. Πόσο συχνά βλέπουμε ένα όνειρο όπου ερωτευτήκαμε τον τάδε ή μας ερωτεύτηκε ο δείνα; Ο έρωτας είναι καθημερινή ανάγκη του ανθρώπου και γι'αυτό τον απασχολεί πολύ και στα όνειρα.