Οικογένεια, ζευγάρι και τάφοι

Καλησπερα σας-ονειρεύθηκα οτι βρισκόμουν σε νεκροταφείο πάνω σε μνήματα και κοιμόμασταν σε ομάδες. Στο δικό μου, δεν αναγνώρισα με ποιούς κοιμόμαστάν στον ένα τάφο, αλλα έβλεπα πως εγω είμουν στην άκρη, τελευταία και δίπλα μου αγκαλιά με τον άνδρα που στο ονειρο είμαστε ζευγάρι. Απέναντι είχε άλλους, από τους οποίους αναγνώρισα τη μητέρα μου και προσπαθούσα να συστήσω τους μεν με τους δε. Πριν κοιμηθούμε, είχε γίνει ενα είδος τελετής με στάρι, κάτι σαν κόλυβο,για τους νεκρούς, αλλά γνώριζα πως είχε προετοιμασθεί με μαγικό τρόπο - σαν ξόρκι. Όταν ξυπνήσαμε, εγώ και το ζευγάρι μου πεινούσαμε, παρόλο που δεν ξέραμε αν κάνει να πειράξουνε το πιάτο με το ¨μαγικό" στάρι ,τελικά τσιμπήσαμε από μια μπουκιά και οι δύο. Δεν έχω δεί τέτοιο σκηνικό ξανά με μνήματα, ούτε με ξόρκια.
Σοφια

Ντινα

πριν από 2 χρόνια 11 μήνες

Στο όνειρο μου είδα μνήματα και μια ορχήστρα έπαιζε βιολί και γω παρακολουθούσα από μακριά... Ξέρετε τι σημαίνει?

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Στην καθημερινότητα οι ζητιάνοι συμβολίζουν την απόλυτη φτώχεια και απαξίωση, αλλά στα όνειρα ο ονειροκριτης τα θεωρεί ως καλούς οιωνούς.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι φτωχός ζητιάνος σημαίνει ότι συντομα θα ξεπεράσεις τα προβλήματα και θα έχεις χαρά και και ευτυχία στο σπίτι σου αλλά και οικονομική ανεξαρτησία.

Τα ρούχα που φοράμε είναι συστατικό στοιχείο της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για τον εαυτό μας. Στα όνειρα όμως τα ρούχα έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους, την κατάστασή τους κλπ.

Όπως συμβαίνει συνήθως, τα όνειρα με ξύρισμα έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος θα το δει αλλά και τι ακριβώς θα δει ότι ξυρίζει.

Ετσι, αν ένας άντρας ονειρευτεί ότι ξυρίζεται ή ότι τον ξυρίζουν, είναι καλό οιωνός. Σημαίνει ότι θα απαλλαγεί από κάποιες στενοχώριες ή από προβλήματα οικονομικής φύσης.

Αν ονειρευτείς πως επιστρέφεις κάτι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως παρόλο που θα δώσεις την υπόσχεση σου κάπου, δυστυχώς  δεν θα κρατήσεις το λόγο σου.

Είτε ακούς είτε βλέπεις έκρηξη στο όνειρό σου, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα ακούσεις ένα συνταρακτικό γεγονός ή μια αποκάλυψη, το οποίο θα σου στοιχίσει.

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.