μια χαρούμενη φίλη

Είδα λοιπόν στον υπνο μου την κολλητή μου φίλη να είναι πάρα πολύ χαρουμενη και ευτυχισμένη .Της είχε γνωρίσει μια άλλη φίλη της εναν συνομήλικο άνδρα κι εκείνη ήταν πολύ ενθουσιασμένη και περνούσε πολύ ωραία μαζί του.Δεν είδα τον ανδρα..μόνο τη φίλη μου να μου τα λέει.Το ονειρο ήταν γενικά χαρούμενο κι εγώ χαιρόμουν πολύ για την φίλη μου...ευχαριστώ!!
ευαγγελία

Ετικέτες

ΕΥΑΓΓΕΛΊΑ

πριν από 9 χρόνια

Δυστυχώς δεν μπορω να δω την ερμηνεία σας...θα ήθελα τη γνώμη σας.ευχαριστώ και πάλι.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με κλοπές, ληστεία ή διαρρήξεις έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα ενώ σε πολλές περιπτώσεις προοιωνίζουν και προβλήματα. Δεν είναι όμως πάντα κακά όνειρα. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης...

Τα όνειρα με οικογένειες συνήθως απεικονίζουν ακριβώς τις πραγματικές καταστάσεις που βιώνουμε στις οικογένειες μας. Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης.

Τα μεγάλα πλοία και τα καράβια γενικά τα έχουμε συσχετίσει με ξενοιασιά, απόδραση, διακοπές, ταξίδια και εξερεύνηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το καράβι στο όνειρο είναι καλό σημάδι αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Ακόμα ένα άσχημο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Όταν ονειρευτείς κάποιο μέρος άβατο και αδιαπέραστο, τότε εμπόδια και στενοχώριες θα παρουσιαστούν στις επιχειρήσεις σου.

Στην καθημερινότητα οι ζητιάνοι συμβολίζουν την απόλυτη φτώχεια και απαξίωση, αλλά στα όνειρα ο ονειροκριτης τα θεωρεί ως καλούς οιωνούς.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι φτωχός ζητιάνος σημαίνει ότι συντομα θα ξεπεράσεις τα προβλήματα και θα έχεις χαρά και και ευτυχία στο σπίτι σου αλλά και οικονομική ανεξαρτησία.

Η αστυνομία στο όνειρο έχει πολλές ερμηνείες και συνήθως αφορά τα επαγγελματικά μας.