Έρωτας, φιλί, θάλασσα, πόνος.

Γεια σας.. Το Σάββατο ειδα ενα πολυ ζωντανό όνειρο. Πηγα στην παραλια με της φιλες μου, ακριβώς δίπλα μας έρχεται μία παρέα αγοριών που τους ξέρουμε, αλλά δεν κανουμε παρεα μαζι τους. Στην παρεα των αγοριών ηταν και το αγόρι που μ’αρεσει. Πάνε τα αγόρια μπαίνουν στην θάλασσα και τους ακολουθούμε από πισω, εγω ημουν αδιάθετη και μπηκα λιγο, ομως η θάλασσα φαινοταν τοσο γαλήνια πριν μπω και οταν μπηκα ειχε κύματα, ενω ηταν και πολυ βαθιά (δεν ξερω πόσο παιζει ρόλο η θαλασσα στο όνειρο)… Πονούσε λιγο η κοιλιά μ και βγηκα μόνη για να παω στης ξαπλώστρες και με ακολουθάει αυτος που μ’αρεσει, κάθεται διπλα μου και μιλουσαμε, δεν θυμαμαι τι ακριβως ειπαμε, ομως θυμάμαι που του λεω «οταν μαθω να οδηγαω θα μου δινεις το αμαξι σου?» και μου κανει «θα στο δινω!». Μετά μου κανει αυτος «ποναω» του λεω «που?» μου δείχνει και του λεω «γτ δεν το καθάρισες?» και παει το καθαρίζει και μου το δείχνει πάλι, ενω μ λεει «το καθάρισα και δν ποναω» του κανω «σε ενοχλεί, το βλέπω» και χαμογελούσε. Εγω με αυτόν στ’αληθεια μιλάμε τυπικά (ενω πολλές φορές κοιταζόμαστε στα μάτια, λες και το έχουμε ανάγκη να κοιταχτούμε), το ιδιο ένιωθα και στο όνειρο. Οτι μ’αρεσει αλλά δεν συνηθίζουμε να μιλάμε και αν μιλήσουμε μονο τυπικά. Με πιανει απο το χερι με παει σε μια άλλη ξαπλώστρα πίσω απο ενα δέντρο και αρχιζει να με φιλάει στην κοιλιά (λες και ηξερε πως ειχα πόνω) του κάνω «οχιι, δεν γίνεται» και με τραβάει με παει στο αμάξι του που ηταν διπλα και με βάζει μέσα, ενω μου λεει «γίνεται!» και ξυπνάω.. Ποια μπορεί να ειναι η εξήγηση σε αυτο το όνειρο???? Ευχαριστώ!!
Ευα Σ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ως γνωστόν, για τους αρχαίους ο Χάρος ήταν ο πορθμέας του Άδη, δηλαδή εκείνος που μετέφερε τις νεκρές ψυχές στην άλλη όχθη του ποταμού Αχέροντα,  όπου ήταν η είσοδος για τον Κάτω Κόσμο.

Πολύ κακό όνειρο! Η σαμπάνια μπορεί να είναι ένα ωραίο ποτό, που το απολαμβάνουμε στις γιορτές, αλλά στα όνειρά μας έχει εντελώς αντίθετη ερμηνεία.

Είδατε όνειρο με τραπέζι; Διαβάστε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με τραπέζι!

Οι ταβέρνες είναι μέρη όπου τρώμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε, αλλά ο ονειροκρίτης ερμηνεύει διαφορετικά τέτοιου είδους όνειρα.

Ετσι, αν δεις όνειρο ότι  κάθεσαι σε ταβέρνα να περιμένεις ζηλοτυπίες και φιλονικίες στη σχέση ή στο γάμο σου.

Η Φανουρόπιτα είναι παραδοσιακό γλυκό που φτιάχνουμε στις 27 Αυγούστου. Δείτε τι συμβολίζει η φανουρόπιτα και πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φανουρόπιτα.