καθηγήτριά μου με χαρτονομίσματα

Καλησπερα! Πριν απο μερικες μερες ειδα μια καθηγητρια μου να μου δινει χρηματα,συγκεκριμεμα 4-5 χαρτονομισματα των 20ευρω. Μια δυο μερες μετα την ειδα παλι στον υπνο μου ντυμενη λεει στα ασπρα και μου εκανε εντυπωση γιατι αυτη πενθει (εχασε πριν 10 μερες περιπου την αδερφη της) και σκεφτομαι εκεινη τη στιγμη και λεω "μα καλα,αυτη πενθει και φοραει ασπρα??" και ξανασκεφτομαι "α και το ασπρο πενθος ειναι στην Κινα". Θελω να ρωτησω τι συμβολιζουν τα χρηματα που μου εδωσε και γιατι βλεπω αυτην τη συγκεκριμενη γυναικα στον υπνο μου?? Η αληθεια ειναι πως με εχει απογοητευσει πολυ στη ζωη μου... Ευχαριστω πολυ!!
Μαρια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής του ανθρώπου, λένε κάποιοι, και το μάτι στο όνειρο είναι πολύ ισχυρό σύμβολο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αλλες φορές έχουν καλή ερμηνεία άλλες φορές όχι.

Όταν κάποιος βλέπει στο όνειρό του κλειδί ή κλειδιά, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Συνήθως, τα κλειδιά αντιπροσωπεύουν την πρόσβαση, την ευκαιρία ή την επίλυση προβλημάτων στη ζωή μας. Γενικά, πρόκειται για καλά όνειρα.

Ονειρευτήκατε ότι είστε οδοντίατρος ή ότι πήγατε σε οδοντογιατρό; Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους οδοντιάτρους στα όνειρα μας.

Η ταράτσα είναι η επίπεδη στέγη των σπιτιών μας, ειδικά των πολυκατοικιών στις πόλεις. Προέρχεται από τη βενετική λέξη terazza και τη  χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας για πολλές χρήσεις. Για να δούμε όμως πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ταράτσα.

Αν δεις στο όνειρο ένα ταβάνι, αυτό συνήθως είναι καλό οιωνός με ορισμένες εξαιρέσεις.

Αν δείτε στο όνειρό σας, μια κότα αόριστα χωρίς να σας κάνει εντύπωση το χρώμα της, μόνη της ή μαζί με άλλες, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα και σύντομα θα νοιώσετε ευτυχισμένοι και πλήρεις με τον εαυτό σας.