Χιονισμένο τοπίο-φιλί μαμας μου σε αγόρι μου.

Γεια σας. (Αρχικά να πω οτι σαυτη τη φαση της ζωής μου ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα γιατι ενω ξεκίνησα μια σχεση που θεωρούσα ιδανική,ξαφνικά επειδή μάλλον πέσαμε κ οι δυο με τα μούτρα κ το αγόρι μου έχει κ κάποια θέματα με τη δουλειά του μου ζήτησε χρόνο να ηρεμήσει.οποτε ειμαστε σε ΑΠΟΣΤΑΣΗ.) Στο όνειρο ειδα οτι ΞΥΠΝΗΣΑ βγηκα στη βεράντα κ ηταν ολα χιονισμένα.δε το περιμενα αλλα ηταν κατι μου εκανε να νιώσω χαρουμενη κ ηρεμη.πηρα μια καρέκλα κ έκατσα εκει στη βεράντα.ειπλα μου σε μια καρέκλα καθόταν το αγορι μου αλλα εγω δε του μιλούσα καθολου.κ πιο διπλα καθόταν η μανα μου.οητε αυτη του μιλουςε.(στη πραγματικότητα δεν τον εχει γνωρίσει ΚΑΝ)εγω μιλούσα μόνο με τη μάνα μου.και μετά νύχτωσε και σηκώθηκα να μπω μέσα.κ αυτος με επιασε απο το χερι κ μου λεει να σου πω λιγο; και τοτε η μανα μου λες κ ξαφνικα ειδε ότι ήταν εκεί τον πήρε αγκαλιά συγκινημενη κ τον φιλούσε στο μάγουλο.αυτος συγκινήθηκε δάκρυσε δε το περίμενε και της λεει τι καλη που ειστε!!! τι σημαίνουν ολα αυτα;;
ΕΛΕΝΗ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το μπαλκόνι είναι χώρος αναψυχής για ένα σπίτι, εκεί όπου καθόμαστε για να ρεμβάσουμε μέσα σε λουλούδια ατενίζοντας τον ουρανό. Στα όνειρα έχει συνήθως θετική σημασία.

Η πάπια στα όνειρα είναι συνήθως καλό σημάδι. Συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Το ψήσιμο είναι μια πανάρχαιη διαδικασία μαγειρέματος και στα όνειρα έχει διττή σημασία.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα μεγάλο στόμα με κόκκινα χείλη σημαίνει επιτυχίες.

Αντίθετα, το μικρό στόμα συμβολίζει την υποκρισία.

Αν δεις όνειρο με κάποιον να σου δείχνει το στόμα του ή τα δόντια του να περιμένεις προβλήματα υγείας. Ειδικά αν το στόμα του είναι σε κακή κατάσταση.

Ακόμα ένα άσχημο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Όταν ονειρευτείς κάποιο μέρος άβατο και αδιαπέραστο, τότε εμπόδια και στενοχώριες θα παρουσιαστούν στις επιχειρήσεις σου.

Όταν δεις πως χρησιμοποιείς γραφομηχανή, σημαίνει ότι θα κάνεις προόδους στη ζωή σου και μάλιστα τόσο μεγαλύτερες όσο πιο γρήγορα γράφεις.