ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ (ΟΠΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΟ 2 ΜΗΝΩΝ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΗ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΜΕΝΟ. ΑΦΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΒΡΕΧΕ ΚΑΤΑΡΑΚΤΩΔΩΣ. ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ. ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΦΑΝΗΚΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΟΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΒΟΛΕΣ ΣΕ ΑΛΛΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΞΟΒΟΛΟΙ.... ΓΥΡΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΤΑ ΒΕΛΗ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΕΞΩ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ.
ΑΝΝΑ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με στρείδια συνδέονται με τη σεξουαλική ζωή μας. 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως ή μαζεύεις στρείδια, να περιμένεις πολλά κέρδη στα οικονομικά και επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα.

Το φτυάρι συμβολίζει τον κόπο και τον ιδρώτα, τη δουλειά που κάνει κάποιος αλλά ταυτόχρονα και τις αποτυχίες.

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα σκυλιά στα όνειρα μας.

Η φάβα είναι ωραίο και παραδοσιακό φαγητό αλλά η φάβα στο όνειρο είναι οιωνός για τις οικονομικές εξελίξεις κυρίως.

Μάλιστα ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι η φάβα σημαίνει συνήθως τα αντίθετα από την παρούσα οικονομική κατάσταση.

Το γραφείο συνήθως το συνδέουμε με την εργασία αλλά και το διάβασμα, ανάλογα την ηλικία. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γραφείο.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με διαμάντι ή διαμάντια σημαίνει επιτυχίες. Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς διαμάντια, να περιμένεις γάμο με πλούσιο και ίσως διάσημο άντρα.