Τρακαρισμα

Είδα όνειρο πως πήρα το λευκό αυτοκίνητο του πατέρα μου ένα πρωί ενώ δεν ξέρω οδήγηση. Κουτσα στραβά τα κατάφερνα αλλά δεν είχα τον έλεγχο στις στροφές, μέχρι που βρέθηκα σε ένα πάρκινγκ και όπως μπήκα μέσα τρακαρα. Το αυτοκίνητο μου είχε αναποδογυρισει αλλά ήμουν έξω, για κάποιο λόγο ήταν κόκκινο μετά. Επίσης είχα αναποδογυρισει μια φερραρι και είχε μαζευτεί κόσμος αλλά κανείς δεν μιλούσε, δεν είχα τηλέφωνο να καλέσω την αστυνομία ή τον πατέρα μου.
Πελαγία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά η λάσπη στα όνειρα είναι κακός οιωνός. Όπως και στην πραγματική ζωή μας φέρνει προβλήματα, έτσι και στο όνειρο η λάσπη είναι σύμβολο για στενοχώριες, δύσκολες μέρες και αναποδιές.

Η λάμπα στο όνειρο συνδέεται με τα ερωτικά μας ως επί το πλείστον. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις λάμπες στο όνειρο.

Το παζλ είναι πολύ έξυπνο παιχνίδι όπου πρέπει να βάλουμε τα κομμάτια σε μια λογική σειρά. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με παζλ.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι οδοιπόρος και μόνος σου σε έρημο δρόμο, περίμενε δύσκολες μέρες γεμάτες στενοχώρια. Αν τα παπούτσια είναι βρώμικα και σκισμένα περίμενε και αρρώστιες.

Η φάβα είναι ωραίο και παραδοσιακό φαγητό αλλά η φάβα στο όνειρο είναι οιωνός για τις οικονομικές εξελίξεις κυρίως.

Μάλιστα ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι η φάβα σημαίνει συνήθως τα αντίθετα από την παρούσα οικονομική κατάσταση.

Kατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείτε λεφτά, σημαίνει φτώχεια και συμφορά, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο όταν δείτε στο όνειρό σας κέρματα. Δείτε τις επικρατέστερες ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για τα κέρματα και τα νομίσματα.