κουταβακι γινεται μωρο

Ειδα οτι βρηκα με τον αδερφο μου ενα νεογεννητο κουταβακι πεταμενο πηγα να το μαζεψω αλλα ο αδερφος μου μου λεει προσεχε φαινεται αρωστο(ειχε πολυυυ αραιο τριχωμα) το τυληξα με κουβερτα κ το πηρα αγκαλια αλλα απο τη μεση κ κατω ηταν παραλυτο κ πονουσε. Εκανα μεγαλο ταξιδι μονη μου τωρα για να το παω σπιτι οδηγοντας ποδηλατο(δεν εχω ποδηλατο) στη διαδρομη μεταμορφωνεται σε προωρο μωρακι τοσοδουλικο που κ αυτο ποναει απο τη μεση κ κατω. Ολο χαμογελουσε, μου επεσε μερικες φορες κατω κ εκλεγε αλλα μολις το επερνα αγκαλια ηρεμουσε κ χαμογελουσε. Τελικα πηγα με αυτο στο πατρικο μου στους γονεις μου. Τι σημαινει αυτο?
Σαρα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι μπερδεμένες κλωστές σημαίνουν αναποδιές και δυσκολίες στις δουλειές σου και πιθανώς αποτυχία στα σχέδια που κάνεις

Η κοπέλα που θα ονειρευτεί χρυσή κλωστή, γρήγορα θα κάνει ένα καλό γάμο και θα ευτυχήσει.

Αν κάποιος δει να ράβει με μαύρη κλωστή, είναι οιωνός άσχημα νέα ακόμα και θάνατο.

Τα όνειρα με παπούτσια εξηγούνται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του υποδήματος, αλλά και το ποιον είδες να τα φοράει. Τα παπούτσια αντιπροσωπεύουν τις πορείες μας στη ζωή, τις επιλογές που κάνουμε και την κατεύθυνση που ακολουθούμε.

Αν δεις ότι αυτό που έστειλες σε κάποιο διαγωνισμό για αναγνώριση ή βράβευση δεν βραβεύθηκε, πρόσεξε να μη δεχθείς πρόταση για δουλειά που θα σου γίνει από κάποιο φίλο σου.

Το χαλάζι είναι η χειρότερη μορφή υετού, μια και προκαλεί καταστροφές σε καλλιέργειες, αυτοκίνητα, αεροσκάφη, γυάλινες κατασκευές, ενώ η έντονη χαλαζόπτωση μπορεί να αποβεί μοιραία και για τον άνθρωπο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με χαλάζι.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σφουγγάρι στον ύπνο σου, πρέπει να προσέξεις. Οι δουλειές σου θα πάρουν επικίνδυνη τροπή  και πιθανόν να χάσεις λεφτά ή και την ίδια την εργασία σου.

Ο σκορπιός είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα και σε ορισμένες περιπτώσεις θανατηφορά έντομα για τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό, και ο ονειροκρίτης θεωρεί τα όνειρα με σκορπιούς ως οιωνούς κακών γεγονότων ή προμηνύματα για ύπουλα σχέδια.