ΜΙΚΡΟ ΑΓΟΡΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ

Γεια σας.. το δικό μου όνειρο είναι μικρό αλλά εντονο..είδα την αγαπημένη μου φίλη Μαρία να κρατά στην αγκαλιά της τον τρίχρονο ανηψιό της Γεωργάκη και μου τον έδωσε. Τον πήγα αρχικά βόλτα με το καρότσι του, μετά κάπου το ξέχασα και τον είχα αγκαλιά. Οταν νύχτωσε λίγο αρχισα να ανησυχώ που αφησα το καρότσι κι έψαχνα στο δρόμο που είχα διανύσει.....
Σμαραγδα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ένα νεαρό κατσίκι είναι οιωνός για αρρώστια. Αν έχεις παιδιά, θα πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να αρρωστήσουν.

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.

Τα λιοντάρια είναι από τα πιο ισχυρά άγρια ζώα και πάντοτε συμβολίζουν το σφρίγος και τη δύναμη. Παρόμοιο, το λιοντάρι στο όνειρο είναι σημάδι ισχυρού χαρακτήρα, τύχης και πραγμάτωσης των προσδοκιών μας.

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ένα ή περισσότερα παιδιά...

Τα όνειρα με χωνί σχετίζονται με το επάγγελμα, την οικονομική κατάσταση και την επιχειρηματική δράση αυτού που βλέπει το όνειρο.

Γεμάτο χωνί σημαίνει ότι θα χάσεις στα χαρτιά ενώ το άδειο, ότι θα κάνεις μια επιχείρηση που θα αποτύχει και θα χάσεις λεφτά και αξιοπιστία.

Γενικά ο χρυσός στα όνειρα σημαίνει κάτι κακό, δηλαδή το τελείως αντίθετο από ότι θα περίμενες. Τις περισσότερες φορές, στενοχώριες θα σε βρούν.