παππους με τριαντάφυλλο

Ειδα στο ονειρο μ τν παππου μ που εχει πεθανει εδω και 6 χρονια ν μ προσφερει ενα ομορφο τριανταφυλλο ν μ χαμογελαει και απλα ν μ κοιτα και στο τελος ν φευγει..Δν βλεπω ονειρα καθολου και το γεγονος που ειδα τν παππου μετα απο πολυ καιρο με εβαλε σε σκεψεις..Τ θελει ν μου πει με αυτο;;Και τη προηγουμενη φορα που τν ειδα και τρομαξα η αληθεια ειναι μ λεγε "εχεις παρει τς αποφασεις σου" και με κοιτουσε καπως στεναχωρημενος,σκεπτικος αλλα στο τελος μου χαμογελασε σαν ν αποδεχεται καθε κινηση μου..Αυτα τα δυο ονειρα δν μπορω ν τα βγαλω απο τ μυαλο μου..Πειτε μου τ συμβαινει,τι θελει ν μου πει..
κατερινα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Είδες φόρεμα στο όνειρό σου και αναρωτιέσαι τι σημαίνει; Δύσκολη η ερμηνεία γιατί εξαρτάται από το τι ακριβώς είδες. Διάβασε παρακάτω τις πιο συνηθισμένες ερμηνείες από τον ονειροκρίτη.

Η έξοδος στα όνειρα συνήθως δεν είναι καλός οιωνός με κάποιες όμως εξαιρέσεις.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι σε ένα μεγάλο κτίριο ή δικαστήριο και ψάχνεις την έξοδο, αυτό σημαίνει ότι οι δουλειές σου δεν θα πάνε καλά και έχεις μπλεχτεί σε λαβύρινθο από τον οποίο θα χάσεις.

Γενικά, τα αηδόνια στα όνειρα μας είναι πολύ καλύ οιωνοί, αφού και στην πραγματικότητα αυτό το θεσπέσιο πουλί συμβολίζει τη χαρά, τον έρωτα και την ευτυχία, είτε το ακούει κανείς είτε το βλέπει στο σπίτι του.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σαύρα στον ύπνο σου, να προσέξεις γιατί η φιλία και η αγάπη των φίλων σου είναι ψεύτικη.

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σου κάνουν κακό την ίδια ώρα που θα σου παριστάνουν τους φίλους. Πρόσεξε, λοιπόν για να μην το μετανιώσεις.

 

 

Το μέλι στην κυψέλη ή σε δοχεία, σημαίνει μεγάλη ευτυχία. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως μέλι θα δοκιμάσεις κάποια πίκρα.