Γιαγιά σε παλιό σπίτι

Η γιαγιά μου πέθανε πριν ένα χρόνο περίπου. Την έχω δει από τότε λίγες φορές στον ύπνο μου. Χθες το βράδυ βέβαια αυτό που είδα με τρόμαξε λίγο, διότι έχω πτήση αύριο (πάμε διακοπές και γυρίζουμε στις 5 Μαΐου). Είδα λοιπόν ότι ήμουν έξω στη βεράντα στο παλιό σπίτι της γιαγιάς μου (με είχε μεγαλώσει οπότε όταν ήμουν μικρή ήμουν εκεί συνέχεια). Είδα ότι ήμουν με την κόρη μου (στην κόρη μου έχουμε δώσει το όνομα της γιαγιάς μου) και είδα ότι κοίταξα μέσα στο σπίτι από το τζάμι της πόρτας (δεν μπήκα μέσα). Από το τζάμι την είδα να χαμογελάει. Στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα και μου λέει:τι θες, να σε πάρω μέσα? Της είπα όχι όχι δε χρειάζεται. Και μου απάντησε: α ωραία, κάτσε εκεί που είσαι τότε. Αυτό ήταν. Γενικά κάθε φορά που την έχω δει στον ύπνο μου, μου λέει πάντα να φύγω η να σταματήσω να την ψάχνω αλλά αυτό το χθεσινό με τρόμαξε γιατί έχω πτήση αύριο και έχω αγχωθει τελευταία και προχθές την είχα φέρει στο μυαλό μου και σκεφτόμουν ρε γιαγιά πες μου να πάω η να μην πάω? Τώρα αυτό το όνειρο με μπέρδεψε! Τι σημαίνει ? Είναι απάντηση στην ερώτησή μου η είναι απλώς καλό σημάδι?
Βίκυ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο καφές στα όνειρα είναι οιωνός πίκρας, κακοτυχίας και αναποδιών. Να προσέχετε όταν δείτε τέτοιο όνειρο!

Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός οιωνός.

Η Βουλή, το κοινοβούλιο, ειναι το σημείο έκφρασης της Δημοκρατίας. Τα όνειρα με τη βουλή όμως έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπουμε. Δείτε πως ερμηνεύει τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης...

Αν δεις στο όνειρό σου έναν αετό να πετάει ψηλά στον ουρανό, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις φιλοδοξίες πολύ μεγαλύτερες από τις δυνάμεις σου. Ταυτόχρονα είναι οιωνός για επιτυχία σε δουλειές.

Οι Άγιοι Τόποι, ο Τάφος του Χριστού, η Ιερουσαλήμ και οι εκκλησίες της είναι πνευματικά σύμβολα, τα οποία ο ονειροκρίτης εξηγεί ως ένδειξη Θείας εύνοιας για αυτόν που τα βλέπει στο όνειρό του. 

Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου ότι πηγαίνεις να προσκυνήσεις στους Αγίους Τόπους τότε  να περιμένεις την πρόοδο και επιτυχίες.

Σε γενικές γραμμές, το όνειρο με δάγκωμα ή δαγκωματιές είναι κακό όνειρο, ένδειξη κακίας και φθόνου.