το κοριτσι που αγαπω

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το χαρτί είναι ένα κλασικό ανθρώπινο μέσο για την έκφραση ιδεών, την επικοινωνία και τη γνώση. Τα όνειρα με χαρτί έχουν πολυποίκιλες ερμηνείες, ανάλογα με τι είδαμε ακριβώς και τα συναισθήματα μας. Δείτε τις πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με χαρτί.

Η οδήγηση θεωρείται μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του ανθρώπου και συχνά συμβολίζει τη δύναμη και τον έλεγχο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους σε θέση οδηγού.

Το όνειρο με χελώνες έχει διάφορες ερμηνείες, αλλά γενικά η χελώνα θεωρείται ως ένα πολύ ευνοϊκό σύμβολο στα όνειρα. Δείτε τις πιο συχνές ερμηνείες για τα όνειρα με χελώνα.

Ο δρόμος στο όνειρο συμβολίζει συνήθως μια κατάσταση που εξελίσσεται ή τα σχέδια μας. Τα όνειρα με δρόμο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του δρόμου.

Η ώρα και γενικότερα ο χρόνος και η μέτρησή του (τα ρολόγια) παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στα όνειρα. Εχετε σκεφτεί ποτέ ότι όταν ονειρεύεστε σπάνια έχετε αίσθηση της ώρας; Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλός μας παράγει τις εικόνες και τις αισθήσεις των ονείρων με για να επεξεργαστεί αυτό που σας απασχολεί αφαιρώντας τον περιοριστικό παράγοντα "χρόνο". Η' πιο απλά γιατί δεν έχει χρόνο να λάβει και την ώρα υπόψη του. Ποιος ξέρει; Τι σημαίνει όμως αν σε ένα όνειρό σας δείτε να να σας απασχολεί η ώρα;  

Τα όνειρα με ψυγεία δεν είναι συχνά, ωστόσο όταν τα βλέπετε πρέπει να σκεφτείτε καλά τι ακριβώς είδατε. Γιατί ο συμβολισμός του ψυγείου αλλάζει ανάλογα με το πως το είδατε, άδειο ή γεμάτο, λευκό ή μαύρο.