φιλι με αυτον που θα ηθελα να ειναι ο αγαπημενος μου..

καλησπερά.. εδω και 4 χρονια ειμαι ερωτευμένη με ενα παλικαρι με τον οποίον ειμαστε μονο φίλοι και δεν εχει συμβει τιποτα μεταξυ μας (αν και θα το ηθελα πολυ να γινει). και χθες το βραδυ ειδα στον υπνο μου οτι ειχα παει σε ενα μπαρ και τον ειδα εκει να την πεφτει κ στο τελος να φιλαει μια αλλη κοπελα...εν τω μεταξυ αυτη η κοπελα, πριν την φιλησει,του εδειξε εμενα και του προτεινε να κανει κατι μαζι μου αλλα αυτος τελικα φιλησε την κοπελα..τι σημαινει?
Δανάη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η αγαύη είναι ένα κακτώδες φυτό, που έχει πάρει το όνομα του από την κόρη του αρχαίου βασιλιά των Θηβών Κάδμου. Το φυτό αυτό λέγεται και "αθάνατος" γιατί ριζώνει και αναπτύσσεται άνετα και σε φτωχά, ξερά εδάφη ακόμα και χωρίς νερό!

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι σε ένα πολύβουο χρηματιστήριο, σύντομα θα έχεις απρόσμενα κέρδη.

Αν όμως δεις όνειρο ότι επενδύεις σε μετοχές, ίσως σημαίνει ότι θα χάσεις άσκοπα τα χρήματά σου.

Είτε ακούς είτε βλέπεις έκρηξη στο όνειρό σου, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα ακούσεις ένα συνταρακτικό γεγονός ή μια αποκάλυψη, το οποίο θα σου στοιχίσει.

Σε γενικές γραμμές τα όνειρα με σοκολάτα θεωρούνται καλά όνειρα που αντανακλούν την ωραία ζωή, την ικανοποίηση των επιθυμιών μας και γενικά την ευζωία.

Τα κάγκελα στα όνειρα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους. Γενικά τα κάγκελα της φυλακής προμηνύουν στενοχώριες και λύπη. Αντίθετα τα κάγκελα σκάλας είναι καλό όνειρο.

Οι αράχνες είναι έντομα που φημίζονται για την ικανότητά τους να υφαίνουν ιστούς οι οποίοι είναι θανατηφόρες παγίδες για τα θύματά τους. Ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της αράχνης που θα ονειρευτείτε, ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική ερμηνεία.