Θάνατος και ανάσταση

Καλησπέρα είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο... Είδα τον πρωην μου που πρόσφατα ξεπέρασε τον κίνδυνο υγείας που αντιμετωπίζε με καρκίνο...είδα ότι με πήρε τηλέφωνο μία φίλη μου η οποία δεν τον γνωρίζει και μου είπε ότι πεθαίνει και με ζητάει να πάω γρήγορα στο νοσοκομειο... Όταν έφτασα εκεί είδα όλους τους συγγενείς του να κλαίνε...μπήκα στο δωμάτιο του και ήταν σκεπασμένος με ένα λευκό σεντόνι... Άρχισα να κλαίω με λυγμούς είχα πέσει πάνω του και του φώναζα να γυρίσει... Και ξαφνικά άρχισε να κουνιεται φωναζα είναι ζωντανός δεν πέθανε και τότε άνοιξε τα μάτια του με πήρε αγκαλιά και με φίλησε....
Μαρια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο καρκίνος είναι μια από τις πιο άσχημες αρρώστιες που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο. Όλοι λίγο πολύ έχουμε κάποιον γνωστό ή συγγενή με αυτήν την ασθένεια και είναι λογικό να βλέπουμε όνειρα με καρκίνο. Τι σημαίνουν όμως και πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον καρκίνο;

Κατά τον ονειροκρίτη αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς μια φούστα, σημαίνει ότι θα υποστείς κάποια προσβολή ή θα ντροπιαστείς από κάποιον.

Αν ονειρευτείτε τηλέφωνο, είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωπος με αγνώστους που θα σας πλήξουν σοβαρά και θα αναμιχθούν στις υποθέσεις σας.

Η αστυνομία στα όνειρα δεν είναι καλό σημάδι, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αξιωματικούς της αστυνομίας.  Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τουαλέτα.

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια, έλεγε ένα τραγούδι. Τι νόημα έχουν όμως τα όνειρα με τσιγάρο; Ο ονειροκρίτης εξηγεί.

Γενικά το τσιγάρο στα όνειρα θεωρείται κακό σημάδι.