βρηκα λεφτα καιτα εδινα σε καποιον

Γεια σας. Το δικό μου όνειρο ήταν απλό απλά επειδή τώρα τελευταία εχω δει απο όνειρα τα χειρότερα που υπάρχουν θα ήθελα να μου δώσετε κάποια εξήγηση σε αυτό. Εγω ήμουν κάπου που προφανώς έτρωγε κόσμος κάτι σαν εκδήλωση, μπουφέ κάτι τέτοιο και αφού έφαγε ο κόσμος πλήρωσε κι έφυγε. Εγω καθώς έφευγα στο τέλος κοιτούσα κάτω και βρήκα στις αποδείξεις τα ρέστα( μάλλον ο κάποιοι απο το κόσμο δεν πήρανε τα ρεστα) αφού τα βρήκα πήγα και τα έδωσα σε ενα παιδί, προφανώς ήταν ο υπεύθυνος. Τώρα αυτό τι ηταν. Και δεν έχει περασει εβδομάδα πο είδα όνειρο με δόντια.
πεννυ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το γλυκοκοίταγμα είναι κάτι που όλοι έχουμε βιώσει ή έχουμε κάνει μια φορά στη ζωή μας. Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα σχετικά όνειρα κάπως ανάλογα με ότι θα περιμέναμε στην πραγματική μας ζωή.

Τα μακαρόνια και γενικότερα τα ζυμαρικά στα όνειρα είναι καλοί οιωνοί, αφού ο ονειροκρίτης τα θεωρεί προμηνύματα ευτυχίας, τύχης και καλών συνθηκών.

Γενικά, το όνειρο με μύτη θεωρείται καλό σημάδι για τον ονειροκρίτη. Διαβάστε τις ερμηνείες.

Κατά τον ονειροκρίτη, το κρεβάτι στο όνειρο συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα, τις απολαύσεις και το γάμο. Παράλληλα, όμως μπορεί να είναι οιωνός για ατυχίες ή θλιβερά γεγονότα.

O φόνος είναι μια αποτρόπαια και κατακριτέα ηθικά και νομικά πράξη. Έτσι, όταν βλέπουμε φονικό στον ύπνο μας, ο ονειροκρίτης λέει ότι ποτέ μα ποτέ δεν είναι για καλό...

Πολλές οι ερμηνείες του ονειροκρίτη για τη νύφη στα όνειρα. Ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρα με νύφες.