Νεκρός πατερας

Καλημέρα και χρόνια πολλά ειδα το βραδυ τον πατέρα μου που πέθανε πριν από 6 μήνες να είναι πεθαμένος μέσα σε φέρετρο έτοιμο για την κηδεια, με μισάνοιχτα μάτια και εγώ Φοβόμουνα να τον κοιτάξω και έψαχνα κάποιον να μου πει εάν όντως ήταν πεθαμένος γιατι ανηςυχουςα ότι θα τον θάβαμε ενώ ήταν ζωντανός,
Έλενα Α

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρό σου μελιτζάνες ή ονειρευτείς ότι ότι αγοράζεις μελιτζάνες, και είσαι γυναίκα να περιμένεις ότι θα σου γίνει ερωτική εξομολόγηση.

Αν ονειρευτείς μελιτζάνες που κρέμονται πάνω στο φυτό, αυτό είναι οιωνός για ευτυχία, προκοπή και πραγματοποίηση όλων των προσδοκιών σου.

Γενικά το όνειρο με σχολείο δείχνει ότι είτε έχετε ανασφάλεια και αναπολείτε το παρελθόν ή θέλετε να έχετε ευτυχία στη ζωή σας. 

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με γάμο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κακά όνειρα που προμηνύουν ατυχίες, αρρώστιες και παρεξηγήσεις. Υπάρχουν ευτυχώς και ορισμένες εξαιρέσεις.

Τα όνειρα με ακαθαρσίες (σκατά) έχουν διάφορες ερμηνείες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλό όνειρο. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ακαθαρσίες.

Ο ταχυδακτυλουργός είναι ο άνθρωπος που βασίζεται στην ταχύτητα και στα κόλπα για να μας κάνει να πιστέψουμε κάτι που βλέπουμε ως αληθινό.

Το να ονειρευτείς ψητό οποιουδήποτε είδους θεωρείται ένα πολύ καλό όνειρο, πλην κάποιων εξαιρέσεων.