Φωτια σε δασος και σχολειο....

Καλημερα! Το βραδυ αποψε ειδα ενα παραξενο ονειρο... Ημουν στο παλιο μου το σχολειο που ειναι πολυ γνωστο αλλα δεν το αναφερω! Ειναι σε δασος μεσα... Και ξαφνικα ειδαμε φωτια στο δασος να απειλει το σχολειο, και ημουν με παλιες φιλες μου μεσα και ηταν βραδυ! Και ηταν ν ερθει να με παρει ο μπαμπας μου οπως το εκανε συχνα! Και μεχρι να ερθει ειδαμε τη φωτια που ειχε απλωθει πολυ... Και ειχαμε τρομαξει.. Αλλα ειδοποιησαμε τους ειδικους και ηρθαν και αρχισαν να τη σβηνουν... Μεχρι να τη σβησουν εμεις ειχαμε φυγει ολοι και δεν επαθε κανεις τιποτα... Αυτο στο περιπου... Τι σημαινει αυτο? Να ανησυχησω για το σχολειο......? Ευχαριστω!!
Κελυ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το όνειρο με στραγάλια δεν είναι καλό όνειρο, γιατί τα στραγάλια υποδηλώνουν λόγια και κακές κουβέντες εναντίον σας.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να τρως ή να προσφέρεις στραγάλια, σημαίνει ότι υπάρχουν κουτσομπολιά γύρω από εσένα.

Η ώρα και γενικότερα ο χρόνος και η μέτρησή του (τα ρολόγια) παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στα όνειρα. Εχετε σκεφτεί ποτέ ότι όταν ονειρεύεστε σπάνια έχετε αίσθηση της ώρας; Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλός μας παράγει τις εικόνες και τις αισθήσεις των ονείρων με για να επεξεργαστεί αυτό που σας απασχολεί αφαιρώντας τον περιοριστικό παράγοντα "χρόνο". Η' πιο απλά γιατί δεν έχει χρόνο να λάβει και την ώρα υπόψη του. Ποιος ξέρει; Τι σημαίνει όμως αν σε ένα όνειρό σας δείτε να να σας απασχολεί η ώρα;  

Οι εφημερίδες είναι τα έντυπα από τα οποία ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα. Σπάνια όμως υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα στις ειδήσεις, και με αυτόν τον τρόπο εξηγεί τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης.

Η μοτοσυκλέτα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα οχήματα που επινόησε ο ανθρώπινος νους. Προσφέρει ελευθερία και ταξίδια αλλά ενέχει ρίσκο και κινδύνους. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μοτοσικλέτες και "μηχανάκια";

Ο αγώνας είναι μια πανάρχαιη έννοια, συνυφασμένη με την φύση του ίδιου του ανθρώπου να αγωνίζεται για να πετύχει κάτι. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους αγώνες στα όνειρα.