ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΩΡΟΥ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.! ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΡΤ-ΒΕΒΕ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ-ΚΟΥΒΕΡΛΙ, ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΑΓΟΡΙ, ΣΧΕΔΟΝ ΒΡΕΦΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΑΝΕΒΗΚΑ ΚΑΤΙ ΛΕΥΚΕΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΣΠΑΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ, 50 ΕΤΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΗ ΜΠΛΟΥΖΑ. ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΡΤ-ΒΕΒΕ ΕΙΧΕ ΚΛΑΨΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΦΗΧΤΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΣΠΑΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΟΥΛΙ ΤΟΥ ΠΟΡΤ-ΒΕΒΕ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΙ, ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΠΤΩΣΗ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΚΥΨΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΩ.. "ΕΣΠΑΣΕ Ο ΙΜΑΝΤΑΣ, ΕΣΠΑΣΕ Ο ΙΜΑΝΤΑΣ" ..ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΞΥΠΝΗΣΑ.. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ?
katerina

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η αστυνομία στο όνειρο έχει πολλές ερμηνείες και συνήθως αφορά τα επαγγελματικά μας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να φοράς χειροπέδες, θα γνωρίσεις μεγάλους θριάμβους.

Στην δουλειά σου θα σε αναγνωρίσουν ενώ αν έχεις δική σου επιχείρηση θα βγάλεις πολλά λεφτά.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να μαζεύεις σκουπίδια με το φαράσι, θα πληροφορηθείς ότι κάποιοι λένε κακόβουλα σχόλια εις βάρος σου.  Είναι άτομα του περιβάλλοντός σου είτε στην οικογένεια είτε στη δουλειά σου.

Η πισίνα είναι μια από τις ανθρώπινες επινοήσεις που αλλάζουν τα δεδομένα της φύσης, μια και μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε το νερό και την κολύμβηση ακόμα και εκεί όπου κανονικά δεν υπήρχε ούτε σταγόνα. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πισίνες;

Γενικά, τα όνειρα με ξηρασία είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά πως εξηγεί αυτό το όνειρο ο ονειροκρίτης.